Toysdaily 玩具日報

查看: 3129|回復: 15

[玩具攝影] 小總結 - 3A Tomorrow Kings 五人眾(多圖注意)

係 Kyoku 黎之前,幫我 d TK 影下相先∼
要講既野之前既 post 都講過喇∼
去圖算∼

多謝賞圖∼
請問大大點樣擺啲跳躍動作?
OYA 都只是陪襯XDXD
大大d相真係影得好鬼死正!!!!!!!!!!!!!!!
真係越睇越靚,不過要後追就真係......
bakabakabakabaka呀~~~~~~~~~~~~~~~
:71::71::71::71::71:
動作自然, 10個 LIKE:handshake:
首先多謝 CHING 們讚好~:64:

請問大大點樣擺啲跳躍動作?
yioy1482 發表於 24-11-2011 03:19 PM

嗯, 雖然係有 D 類似跳躍動作, 但其實係掂住地既,
3A 野只要慢慢調較 D 關節, 就可以平衡到, 唔駛用架的~

見 CHING 剛入 HEAVY TK, 不妨慢慢試下~~努力:)
#24條老牛太新淨
唔多夾
首先多謝 CHING 們讚好~

嗯, 雖然係有 D 類似跳躍動作, 但其實係掂住地既,
3A 野只要慢慢調較 ...
kaiserfrog19 發表於 24-11-2011 05:10 PM

HEAVY TK 碌炮好重,又揹住個大背囊,真係幾難平衡o架…
不過呢個係玩figure o既樂趣所在!
我想擺d離地姿勢,唔知坊間有冇stand可以輔助呢?
大大d相真係毒到娘親都唔認得:Q
BTW 有大炮的應該係7骨wasabi而唔係Heavy TK?
Good photo......:71::71:
HEAVY TK 碌炮好重,又揹住個大背囊,真係幾難平衡o架…
不過呢個係玩figure o既樂趣所在!
我想擺d離 ...
yioy1482 發表於 24-11-2011 05:37 PM

離地的話,我會盡量用單手托住或者搵 d 自然 d 既野輔助∼
總之我既宗旨係一定唔用類似架�stand 呢 d 礎眼物(個人偏好)∼∼
寧願 cut 咁 d 位去或者就下角度∼

當然有得ps又另計,不過我好懶,盡量都唔想用∼

大大d相真係毒到娘親都唔認得
BTW 有大炮的應該係7骨wasabi而唔係Heavy TK?
Scar 發表於 24-11-2011 05:41 PM

heavy tk 都有炮架,仲係主力武器 tim!

#24條老牛太新淨
唔多夾
GTO 發表於 24-11-2011 05:33 PM

我自組既原因就係想要一隻光鮮既 tk∼
因為後追都已經追唔到lu∼
離地的話,我會盡量用單手托住或者搵 d 自然 d 既野輔助∼
總之我既宗旨係一定唔用類似架�stand 呢 d 礎眼物(個人偏好)∼∼
寧願 cut 咁 d 位去或者就下角度∼

同意ah.......