Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 亂之……死嘞!炒燶咗!

k-touch冧你又唔講..韓版6xx我都唔覺好炒..
老文 發表於 24-11-2011 09:48

小弟有講,不過無買所以無影,因為之前已於低殘價入手舊日版,呢次新行版好大盒!唔知有乜唔同呢?:?
brother,唔通你會帶小龍出街練功夫、同美少女喺街度玩變身?!玩具通常都只會喺屋企玩,你 ...
七國咁亂 發表於 24-11-2011 03:49 PM

小第只係講出自己睇法,同自己吾啱玩姐!甘有錯咩?
早一兩個月o係旺角見到有人戴左腰帶+戴曬eternal果d gaia memory上身, 仲戴埋黑超
Squall 發表於 24-11-2011 15:53

咁堅?!小弟就無呢份勇氣啦,除非化妝舞會啦:35:
小弟等緊佢番出faiz系列,等D炒家變蟹農,黑心咗少少……sorry
七國咁亂 發表於 24-11-2011 03:53 PM

faiz難d,要出晨早再版,同埋腰帶返多2,3次就冇貨,就唔出架啦,
你睇faiz,kabuto,劍果d依家幾貴
faiz難d,要出晨早再版,同埋腰帶返多2,3次就冇貨,就唔出架啦,
你睇faiz,kabuto,劍果d依家幾貴
超級玩具迷 發表於 24-11-2011 04:46 PM

FAIZ腰帶系列再版過咩?:50:
呢家大把貨. 慢慢便啲先買未遲
toysng 發表於 24-11-2011 09:23

小弟並唔贊成brother咁博,呢一水一完,分分鐘個價又升番。
原來都幾多大大入手...
支持下..
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-171026-1-1.html
回復 14# Squall

人地 cosplay 上身 ja (我估), 唔好歧視人...
FAIZ腰帶系列再版過咩?
WW7 發表於 24-11-2011 09:16 PM

唔係話再版,好似呢批decade腰帶咁,店舖如果賣哂仲可以同代理再拎貨,
如果代理冇哂就冇得再拎,並唔係話再版咁解,即連代理都冇既,
再者街貨去得7788自然又會升返,我睇死實有班人鍾意果陣先走黎買貴貨,
呢個世界就係咁,有平果陣唔買,到要捱貴貨又嘈生哂
:71:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
唔係話再版,好似呢批decade腰帶咁,店舖如果賣哂仲可以同代理再拎貨,
如果代理冇哂就冇得再拎,並唔係話 ...
超級玩具迷 發表於 25-11-2011 12:01 AM

不能同意更多了........
講真比我都吾知點玩好,帶住出街跳上柵桿上面大叫變身
ckc882000 發表於 24-11-2011 03:10 PM

我會拎出街同朋友玩,影下搞惡笑料相,最正是不斷有路人望住笑:73:
果時日版炒左...心諗炒黎托咩.....遲d 出行版架啦.....而家終於等到啦....玩遲D唔會死既........W腰帶遲D又可以入番啦:35:~~
我會拎出街同朋友玩,影下搞惡笑料相,最正是不斷有路人望住笑
歪不正 發表於 25-11-2011 02:28 AM

呢個好,不過有人肯一齊玩先得
早一兩個月o係旺角見到有人戴左腰帶+戴曬eternal果d gaia memory上身, 仲戴埋黑超
Squall 發表於 24-11-2011 03:53 PM

:50::50::50::50::50:咁驚???:50::50::50::50::50: