Toysdaily 玩具日報

查看: 7675|回復: 32

[玩具報告] 亂之……死嘞!炒燶咗!

日炒夜炒,將decade系嘅變身腰帶同變身器炒到上天,連韓版都炒到成六舊幾,日版更加唔在講,諗住有排炒,呢鑊仲唔肥仔!點知日本仔缺水,各類玩具陸續番出,今日decade行貨通街都係,價錢相宜,炒貨即時變蟹貨,呢鑊大鑊啦!:50:

p.s. 皇天不負有心人,終於等到靚價入手:34:
DIEND槍我係玩具展買....兩舊....
呢家大把貨. 慢慢便啲先買未遲
k-touch冧你又唔講..韓版6xx我都唔覺好炒..
無記播~ 又返貨~
但之前果d死貨到$50都無人要既其他拉打變工具系列就返生升返~
一播完再死過...
遲啲W,OOO,Fourze都係o架啦~~~:78:
at least 4 fish for the belt still think it is cheap?
講真比我都吾知點玩好,帶住出街:50:跳上柵桿上面大叫變身:31:
支持靚價入手 :71: :71: :71:
at least 4 fish for the belt still think it is cheap?
felixchi 發表於 24-11-2011 02:07 PM

價錢公道囉,六千七佰幾yen賣四條fish,五算多少少,你仲想點呀…哥仔?:56:
講真比我都吾知點玩好,帶住出街跳上柵桿上面大叫變身
ckc882000 發表於 24-11-2011 15:10

brother,唔通你會帶小龍出街練功夫、同美少女喺街度玩變身?!玩具通常都只會喺屋企玩,你扯到上街玩…小弟無野好講。:42:
價錢公道囉,六千七佰幾yen賣四條fish,五算多少少,你仲想點呀…哥仔?
WW7 發表於 24-11-2011 15:42

x 2,agree :77:
brother,唔通你會帶小龍出街練功夫、同美少女喺街度玩變身?!玩具通常都只會喺屋企玩,你 ...
七國咁亂 發表於 24-11-2011 03:49 PM

早一兩個月o係旺角見到有人戴左腰帶+戴曬eternal果d gaia memory上身, 仲戴埋黑超
遲啲W,OOO,Fourze都係o架啦~~~
pein 發表於 24-11-2011 14:01

小弟等緊佢番出faiz系列,等D炒家變蟹農,黑心咗少少……sorry:DD