Toysdaily 玩具日報

樓主: benbenben4213

[分享討論] 超級戰隊時間 SP - SR 合金特搜合體

忍唔字抽一下水先~~~~~~~
常威 發表於 21-11-2011 17:07

威威司令個背景好正,點影嫁??:77:
今日入左,下身真係好墜手:73:
太過獎嘞

架車仔是俾豪快王裝上身的,稱為豪快武裝
benbenben4213 發表於 21-11-2011 03:43 PM

BENBEN~:help:

小弟無口齒...:help:

一出mk就比第二d野迷惑,搞到無$買特搜....
BENBEN~

小弟無口齒...

一出mk就比第二d野迷惑,搞到無$買特搜....
catcat 發表於 23-11-2011 00:41

我知,買左哈利仔吖麻

快D買埋石內卜啦:75:
今日入左,下身真係好墜手
kuris_021 發表於 22-11-2011 21:31

真係幾墜手架

分分鐘同單體既超合金魂差唔多
威威司令個背景好正,點影嫁??
Godzima 發表於 22-11-2011 05:40 PM

吓?好普通咋喎!咪黑紙一張囉!好靚咩?:(
我都係出個POST響你果度好過啦!:67:

福地第一天見街即決價 $35X 連特效!:78:

前言

只係響無記立過眼一集,好似有個狗仔司令;亦未曾響電視見過機械人真身;故事係點更加唔駛問我!所以呢個post係冇資料性!

不過我對玩具有興趣,自從玩完豪快俠之後,見呢隻特搜咁威風,而且又綑綁式連埋隻豪快車仔一齊出,所以都要入一隻黎見式吓!

唔玩由自可,一扭d關節真係不得鳥~~~~~~~~~~~~

注意:以下圖片並冇連載成份,亦沒有好kai的故事,純無聊擺pose加caption,敬請留意!:64:

外盒,其實我都唔知影黎做乜?個個都一樣架啦!都唔知邊個整落既慣例,出post要影盒!:38:

拎出黎,齋企都已經贏哂!其實已經可以唔駛影其他pose!:51:

小弟又同佢滲左線,感覺更錦上添花,你地話呢?:35: ..........................(特搜:常威叻叻!:71: )

好!見悶悶地,踩冰先~~~~~~~:43:

細路,眼超超不如過兩招!:!

...............點解d YEN咁貴呀~~~~~~~~~~~~~~:sad:

盾~~~~~喎~~~~~~~~~~~~~~~~:38:

等我用隻左手響右手度拎把劍出黎篤你先得!:p

拎左!幾快!:)

屎坑耍劍~~~:)

反手揸.........刀................再追!:74:

跳起拮死你~~~~~~:*

差人..................咪走呀!:blame:

既然劍唔得,就改用白色太陽槍啦!:*

笨..........蕉.............蕉蕉蕉蕉.......:62:

呢便又有!:@

前面都有!:36:

跪響度慢慢射,射到冇為止!:51:

後記:
- 正如之前第一句已經講,我係第一日出即買,亦係第一晚即滲,基本上可以第二日就出post,何解小弟今日先出?無他,因為要打機:44: ....同埋掛住玩隻特搜唔得閒影相!

- 又正如其他大大所講,高可動,手、腳、股都有拉出關節,手臂又有格格聲關節,最精彩膊頭關節可成個反出,我大鄉里,我真係未玩過!三舊幾....抵!:71:

- 配件多 (我最憎,又要搵地方擺),不過都多野玩,叫做有槍有劍齊手,好過好多魂限!:67:

- 講開又講,以特搜咁既質素,如果係魂限可能要$800蚊!:78:

多謝欣賞,歡迎抽水,完~~~~~~~~~:64:
我都係出個POST響你果度好過啦!

福地第一天見街即決價 $35X 連特效!
...
常威 發表於 23-11-2011 12:42 PM

事實証明你呢個 post 好到就算有價錢 show 出o黎都可以放返o係主版:x:x:x
事實証明你呢個 post 好到就算有價錢 show 出o黎都可以放返o係主版
cchong420 發表於 23-11-2011 12:47 PM

唔好玩啦!衰鬼!:(
:43:精呀~~~~~~一地都係呀:43:
多謝 Dick Po 兄加為精華

不過相對 warvx 兄的靚相及常兄的生鬼,小弟的 post 實不值一哂

受之有愧,受之有愧:64:
精呀~~~~~~一地都係呀
Warmblood 發表於 23-11-2011 03:31 PM

發生咩事?

:@

唔通眼花?
我都係出個POST響你果度好過
福地第一天見街即決價 $35X 連特效!
...
常威 發表於 23-11-2011 12:42 PM

威大騎劫benben個精之前有無問過人架?
算唔算係第一個o係情報區o既精華:DD:DD
威大騎劫benben個精之前有無問過人架?
catcat 發表於 23-11-2011 16:38

有呀,佢問左我先插成條野入黎既

我有水流,我自願架