Toysdaily 玩具日報

[分享討論] HOTTOYS 話題集中討論

面青口唇白.......
aruns 發表於 18-11-2011 12:13 PM

影相white balnce 唔同了, 所以先會覺得]面青口唇白,唔駛著眼在顏色上
, 頭上紋理真係唔同了及眼部真係唔同了...眉毛唔見了,  肯定唔會係角度問題而影響到紋理及眼睛變型及眉毛唔見了
根本同燈光及角度無關係,  都要給大家了解出了咩問題, 唔想HT 有一種過了海就係神仙的心態.

到時睇下大貨先決定,  香港D  貨可能無問題呢
这和灯光角度好像根本没关系吧。。。那么明显了。:26:
现在只希望HT ”会“ 改改了:26:
好呀,台灣派貨先,到香港派貨時就會好D,可能無問題,但係都要留單
我相信都係出事o既機會大...!!!
以Hottoy一貫做法,大貨無問題,或者同版出入唔大,
Display一定唔會換走,好似蜘蛛俠、綠魔仔、Mark5、超人。
如果大貨一出事呢,你唔會再見到樣版,或者換隻大貨做display...!!!
好似生化女、美國隊長、而家血獸無display頭雕咁...!!!!
但而家未有實物響手,所以都係等到派貨時再作定斷....!!!!!
面青口唇白.......
aruns 發表於 18-11-2011 12:13 PM

似隻病獸多D:66:
回復 76# aruns

but 我見人地NEC個1/4P仔都係比較白啵,會不會這先係正常色水呢???
中立點講,睇左大貨再下定論都未遲啦:ar:
回復  aruns

but 我見人地NEC個1/4P仔都係比較白啵,會不會這先係正常色水呢???
H.K壞孩子 發表於 18-11-2011 01:37 PM

你看到那白净的 Neca Predator 1/4 就是山寨版的。
因为我买的 Neca classic predator 1/4 脸部非常detail 。
             眉毛和头额颜色纹路都非常棒!
回復 85# Hellguy

明白
我x!
口活你條友有無搞X錯呀!
Predator隻眼想點呀大佬!
d膚色同花紋又想點呀!
兩"堂"眼眉吾見左???
$1,43x.蚊呀!!!!!!你老板!
加價你就識!!!
眉毛唔見jor ! No probluem啦..., 可能遲d個條自稱自己(懶..............”正義感”)ker人會補返個眉毛比大家,不...過, 大家就要自己粘返,大家記住唔.....好再唔見張單啦.........
要怪就只能怪EB没出这款P了。。。。。
你地覺得有冇問題?
dim 解次次都差咁遠....
ithacity 發表於 17-11-2011 08:28 PM

c hing i like your calligraphy id pic. :x

re: paint job quality.  We shouldn't pass 100% blame to HT though, as the salary of mainland staff has gone up way too much.

Say, the average starting salary of my factory's young painters / artists was approx. $2,100 two years ago; it's been increased to over$2800 this year. :oh:
頭像被屏蔽
P 仔去嘢抆眉, 玩射哩眼 想點呀? 台灣特別版?
通天教老天尊 發表於 18-11-2011 06:09 PM

我覺得係"他朝君體也相同" :no: