Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: timothy276217

[玩具報告] 詳盡報告第六擊-----------------Ultra-Act:二次元空間的英雄:Mirror Knight

真係唔入唔得...:$
ps:nexus出啦~!:handshake:
在坑边缘:60:
忍忍忍
回復 31# wwoonn
Zoffy都出!!! 超開心!!!!!!
今日都入手了。
宜家開盒玩,聽日先影相。
destiny 發表於 21-11-2011 10:38 PM

十分好呀Destiny兄:$
等睇你D相:handshake:
真係唔入唔得...
ps:nexus出啦~!
wwoonn 發表於 22-11-2011 07:57 PM

希望UA哩個系列繼續出得D高質可動既超人比大家玩:71:
在坑边缘
忍忍忍
ToysHunter99 發表於 22-11-2011 08:20 PM

哩個系列愈出愈好,小弟相信大大好快會忍唔到架啦:DD
小弟对ultraman Belial 更有兴趣,想问的纹是不是浮凸的?
有没有大大给些建议书?
見到隻 Mirror Kinght 咁靚,心諗好想出返元祖嘅 Mirrorman (電光科學人)

但係 Mirrorman 得少數幾招光線技,點至出到 Mirror Knight 咁靚呢... :56:
小弟对ultraman Belial 更有兴趣,想问的纹是不是浮凸的?
有没有大大 ...
ToysHunter99 發表於 22-11-2011 11:05 PM

首先要知道有Belial和Kaiser Belial這兩隻UA:78: 大家素體是一樣, 身上的坑紋都是浮凸:) 分別在於Belial就有兩件特效件和可動爪,而Kaiser Belial就有大袍和大爪, 可惜大爪是不可動的,希望可以幫到你:shy:
Belial

Kaiser Belial

見到隻 Mirror Kinght 咁靚,心諗好想出返元祖嘅 Mirrorman (電光科學人)

但係 Mirrorman 得少數 ...
garykctse 發表於 22-11-2011 11:21 PM

其實小弟唔係太識Mirrorman,佢亦都唔似元祖拉打重出現於銀幕,所以小弟應該唔會入啦:(