Toysdaily 玩具日報

樓主: timothy276217

[玩具報告] 詳盡報告第六擊-----------------Ultra-Act:二次元空間的英雄:Mirror Knight

回復 8# 小武

but 假面騎士Dshf一隻比一隻差!!:30:
可動性咁高,好多pose都好搞鬼~~~:DD
support:handshake:
期待tim兄齊4子後整個大帖:shiny:
:71:多謝樓主大大的分享:71:

D 特效配件好正!
我卜!!!!快D 出post la~~~~~~TIM~~~~~~
正!Tim大一定要支持UA正得愈尼愈有heart
zero2443 發表於 20-11-2011 12:56 PM

多謝Zero兄既支持,我好希望UA會愈來愈正,咁大家就玩得開心D:)
好毒!!! 好唔好入坑好呢?
superhin 發表於 20-11-2011 12:57 PM

小弟覺得佢同之前既Glenfire,Gaia都唔錯,入得過既:handshake:
再之前既就算啦:(
Support! Such great post!!!

我嗰隻重未開未影,但從盒外看質素似乎幾高~~~
bigjohn2hk 發表於 20-11-2011 01:03 PM

多謝Bigjohn兄既十卜:shy:
快D開黎玩啦,哩隻好野黎架:D
可惜個聖光護封劍要用雙手果兩條野先企到,搞到有點猶豫入唔入
yugi 發表於 20-11-2011 01:05 PM

我覺得Yugi兄你買咗唔會後悔:73:
Support大大!
大大覺得依盒重嘅話, 下一隻Jean bot將會更重!!
官方稱依隻mirror knight本體+配件有 ...
herculesanakin 發表於 20-11-2011 01:19 PM

多謝Anakin兄支持:77:
你講得無錯,所以小弟絕對唔會放過隻Jean bot,到時一定同大家分享:71:
UA一隻比一隻好............
小武 發表於 20-11-2011 01:42 PM

對我地黎講真係佳音呢小武兄:$
nice photos thanks
李湯美 發表於 20-11-2011 02:08 PM

Thank you and welcome:77:
对的特效件好有兴趣
ToysHunter99 發表於 20-11-2011 02:15 PM

相信是不少大大既心聲啦:DD
support~~
d報告一次比一次正,
可惜鹹超中只有cosmos打動倒我

.
zero~004 發表於 20-11-2011 02:26 PM

多謝ZERO兄既讚美:77:
只要有你地既支持,小弟會一直比多D心機同大家分享:52:
雖然我唔係好知呢隻係咩0黎,
但都Support Tim大!!haha~~
いいな!素敵な ...
Lobo 發表於 20-11-2011 02:28 PM

多謝Lobo兄咁有心既支持:handshake:
好想笨大出元祖Mirror Knight
garykuga 發表於 20-11-2011 02:34 PM

哩隻可能性比較低wor gary兄:(
劉翔上身
cchong420 發表於 20-11-2011 03:17 PM

我影過時都有哩個諗法呀420兄:x
死la毒毒地添..
saga522 發表於 20-11-2011 04:45 PM

有閒錢既話買隻返去玩啦,幾正架:75:
回復  小武

but 假面騎士Dshf一隻比一隻差!!
chuilong 發表於 20-11-2011 05:08 PM

真令人無奈:49:
可動性咁高,好多pose都好搞鬼~~~
pein 發表於 20-11-2011 05:09 PM

哩D咪叫做玩味多囉pein兄:DD
support tim兄好有heart既report:71:

當攞起佢同新2, 直頭覺得shf超屈水:blame:。返到屋企忍唔住用佢玩rider kick:love:, 好易就擺出完美既rider kick,睇返d shf當堂:69::sad: :72: :70:
support
期待tim兄齊4子後整個大帖
F.S.飛煞 發表於 20-11-2011 06:27 PM

多謝fs兄支持:77:
jeanbot出咗之後小弟一定同大家分享:35:
多謝樓主大大的分享

D 特效配件好正!
湯馬斯 發表於 20-11-2011 06:47 PM

多謝湯馬斯既支持:73:
特效整件玩具華麗了不少:71:
我卜!!!!快D 出post la~~~~~~TIM~~~~~~
怪物et 發表於 20-11-2011 09:02 PM

多謝et兄十卜:64:
support tim兄好有heart既report

當攞起佢同新2, 直頭覺得shf超屈水。返到屋企忍唔住用 ...
big9kan 發表於 21-11-2011 01:22 AM

多謝big9kan既讚美:77:
基本上拉打shf已經去到唔憂無人買既地步,所以都好難再有heart同驚喜:80:
呢隻出得意外地好.
同時對於佢唔係限定我都有點奇怪...至於之後會唔會保持水準就有點難說了,BANDAI水準是沒有前科可言的,一時好一時壞先係其特色.
THX timothy 兄分享~~~件特效真係好靚~~~~:handshake:如果 Ultra Act 出番舊設定 Mirror Man ~~~我一定會入手~~~:$
呢隻都幾好賣, 又夠重手
呢隻出得意外地好.
同時對於佢唔係限定我都有點奇怪...至於之後會唔會保持水準就有點難說了,BANDAI水準是沒 ...
warxv 發表於 21-11-2011 10:51 AM

當時小弟都無諗住買佢同埋Glenfire,不過走完魂show之後就中咗毒:70:
好在出黎大貨都有返咁上下水準:71:
THX timothy 兄分享~~~件特效真係好靚~~~~如果 Ultra Act 出番舊設定 Mirror Man ~~~我一定會入 ...
Somebody_Ex 發表於 21-11-2011 03:59 PM

多謝SOME大既支持:77:
我都好鍾意件特效:35:
呢隻都幾好賣, 又夠重手
msz006_ver.ka 發表於 21-11-2011 08:53 PM

好物自然都人鍾意架啦:D
如果笨大可以QC方面做好少少,咁死貨好自然都會少D:shy:
今日都入手了。
宜家開盒玩,聽日先影相。