Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Crossbones 3.75

冇記錯隻 Crossbones既可動係 movie 入面最高

個 body 幾大隻,好有軍人 feel....

件避彈衣等其他位都有做舊化~

D 鎗油返黑色,型好多

支持~~~ 入埋W.S 同B.C. la~~~~
我都有隻~
避彈衣, 軍褲雕刻同上色都做得唔錯
但我印象中可動好似Captain British好少少
因為佢多左橫向足踝關節...
support:71:
這隻好玩呀!又可以同GI Joe來個Crossover,
我都未油d槍添,學下你先:73:
haha, since this one is joe body!(GI joe)
this 2nd best choice of movie- the #1 is bucky cap
支持~~~ 入埋W.S 同B.C. la~~~~
hkfelix1984 發表於 14-11-2011 09:08 AM

B.C. 之前都想入,但過左電影果鼓熱之後.........:58:
On iphone Marvel's apps, there is free comic take abour crossbone recently, brothers can check out
support
這隻好玩呀!又可以同GI Joe來個Crossover,
我都未油d槍添,學下你先
大ken 發表於 14-11-2011 04:24 PM

油左槍型好多:71: