Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Assassin

[新品消息] 被無視的極品 - NECA Gears of War 3 + Assassin's Creed Brotherhood

Assassin D花紋好覲好Details:71:

我冇玩Game,但都想收一下!!!
回復 14# kiwi

貴3.75小小姐, 真係抵比 :)

回復 15# twgss4b14c

mcfarlane d halo figure 都靚仔呀, 不過可動方便開始被NECA超越lu
ching 你有冇買左面個隻? 好似好正 :shiny:
回復 17# Assassin
i cannot c in hk
回復 15# twgss4b14c

mcfarlane d halo figure 都靚仔呀, 不過可動方便開始被NECA超越lu
ching 你有冇買左面個隻? 好似好正
Assassin 發表於 11-11-2011 08:09 PM

當然有啦 :he:

NECA 我近年都入唔少, GOW 就比較少買, Assasin 兄既推介好正

NECA 用料始終都仲係驚驚地, 呢部份佢真係要諗諗計, d figure 真係經歷唔到歲月
Neca既gow真係超值,正因為香港無咩人玩,個價有時都真係幾抵。
之前都分別入左gow2獸兵裝扮既marcus同dominio, 睇下三集有正既可以整隊小隊伍。
回復 21# chungangus

第三集出左3隻la, 計埋TRU 2 pack隻drone就4隻, 仲考慮緊可以睇下小弟既series 1 review
http://toysdaily.com/discuz/thread-170697-1-1.html

回復 19# twgss4b14c

ching有冇話係邊個外國forum post開? 正圖!!

回復 16# 無明:
3.75 x1.2 既價錢真係收得過
回復 20# nesidoh
多謝版主支持我都係Gears of War 1時先加入, 暫時得Galleria Mall T1000斷手, 希望其他唔好爆la
回復 19# twgss4b14c

ching有冇話係邊個外國forum post開? 正圖!!
Assassin 發表於 13-11-2011 08:05 PM

有個halo figure forum,不過我都係做左新人無耐。:(
雖然無咩認識,不過黑色個刺客好正!