Toysdaily 玩具日報

樓主: Leslieinaus

[詢問] Three A / 3A 一問

對,,,
比ht 更恐怖,,,,,,,,,,,,
E神 發表於 8-11-2011 10:10 PM

好彩我”熱玩具” 都係入左五隻姐:64:
好彩我”熱玩具” 都係入左五隻姐
Leslieinaus 發表於 8-11-2011 08:40 PM

咁3a 呢????:57:
當時一 set "Action Portable TK 連機械人頭" 包運費只是 US$110 ~
今天冇機械人頭 US$110 一隻淨 TK 都 ...
ATOM2003 發表於 8-11-2011 10:16 PM

咁宜家係便利店重有無得再盒抽 ?  :64:
早幾個月,有人在呀苦放過1套6吋的TK , 底價好像是13K .....
leo.fans123 發表於 8-11-2011 10:28 PM

我只係想入隻玩玩而已 :66:
No need to spend money on those expensive old items la ............... many new 3A items are on the way !!!! :43:
其實早幾個月都仲見到網上有貨無人要, 當時都只是$1200-1400連機械頭,
到宜家好像atom大大所講已經好難搵到, 如果比較受歡迎的款更加有錢都未必搵到.
:31:
早前就係起網上見到下圖中的幾隻. :D

ATOM 大大, 這是你的收藏嗎? 很嚇人阿...:Q

咁3a 呢????
E神 發表於 8-11-2011 10:41 PM

小弟只是學生一名
我淨係想要幾隻3A咋 :63:
過下手癮
No need to spend money on those expensive old items la ............... many new 3A items are on the  ...
RRAAYY 發表於 8-11-2011 10:43 PM

are there any new items below 1000 arrive in november to January ?
because I will not in HK after Jan:(
小弟只是學生一名
我淨係想要幾隻3A咋
過下手癮
Leslieinaus 發表於 8-11-2011 09:03 PM

咁你要做多幾 parttime la~~~~~~~
addoil~~~~~~:71:
早前就係起網上見到下圖中的幾隻.
varitronix 發表於 8-11-2011 10:47 PM

好靚呀~:(  可惜無咁多錢 :(
咁你要做多幾 parttime la~~~~~~~
addoil~~~~~~
E神 發表於 8-11-2011 11:04 PM

咦∼
好衰嫁你:35:
我聖誕都可能做下兼職嘅 :64:
唔買3A 都要買其他玩具 :P
:DD
咦∼
好衰嫁你
我聖誕都可能做下兼職嘅
唔買3A 都要買其他玩具 :P
Leslieinaus 發表於 8-11-2011 09:08 PM

你做學生就開始玩的咁貴的 "玩具"
"錢"途無可限量啊~~~~~:DD
你做學生就開始玩的咁貴的 "玩具"
前途無可限量啊~~~~~
E神 發表於 8-11-2011 11:11 PM

:44: 我其他玩具都係d shf, 扭蛋
不如你話我知,一隻3A Action Portable 正常價幾錢 ?