Toysdaily 玩具日報

查看: 8650|回復: 71

[詢問] Three A / 3A 一問

我想問下大家 3A "Action Portable" 個個系列有大概幾多款嫁? 同幾外錢? (唔方便打出黎嘅話,可以PM 我)
我淨係知有Tomorrow King :56:
因為暫時身處於外地
請各位 C Hing 解決下我嘅迷惑 ∼ :64:
感謝 咁多位大大
我唔明點解TK 1/12貴過1/6,可能因為炒賃???
我唔明點解TK 1/12貴過1/6,可能因為炒賃???
williamkk 發表於 8-11-2011 03:03 PM

除了炒貴外,因為除左那菜刀那隻TK和SDCC會場限定套(還有黃色那個)
其他都係抽獎形式買,當你收到貨先知你中邊隻
所以如果要買一套,除左同其他人交換和買外就無其他辦法
除了炒貴外,因為除左那菜刀那隻TK和SDCC會場限定套(還有黃色那個)
其他都係抽獎形式買,當你收到貨 ...
月心 發表於 8-11-2011 05:22 PM

師兄,以你咁講
如果抽獎形式買一隻AP 要幾錢  ?
Thanks C hing  :64:
其實我唔太中意1:12, details不比1:6差. 可是件衫d車線沒有可能按比例縮小.
而且........貴!
其實我唔太中意1:12, details不比1:6差. 可是件衫d車線沒有可能按比例縮小.
而且........貴!
codianno 發表於 8-11-2011 06:25 PM

C hing 請問大概幾貴呀, 可以 PM 我嗎?
唔該
1/12會買一兩隻玩吓,1/6就會買多d
回復 7# williamkk

便利店係咪有得買?
幾錢 :? :64:
3A "Action Portable"  的 TK Figure 出得最多, 但這裡好像還欠一隻 ~ !?  :?

這隻 Heavy TK 就快有得訂了 ~

而以下這些 TK 就快出貨了 ~

這些圖都是網上抓下來的, 可想而知3a有多少產品 ....:50:
3A "Action Portable"  的 TK Figure 出得最多, 但這裡好像還欠一隻 ~ !?  

Thanks CHING 嘅圖,如果第一幅圖,抽果D要幾多錢左右嫁?
Thanks Ching
Really Like your photos and description !!

...
ATOM2003 發表於 8-11-2011 09:42 PM

Thanks CHING 嘅圖,如果第一幅圖,抽果D要幾多錢左右嫁?
Really Like your photos and description !!
這些圖都是網上抓下來的, 可想而知3a有多少產品 ....
leo.fans123 發表於 8-11-2011 09:46 PM

我淨係想要Action Portable 咋, 不過呢個坑一定 一發不可收拾 好恐怖 :(
我淨係想要Action Portable 咋, 不過呢個坑一定 一發不可收拾 好恐怖
Leslieinaus 發表於 8-11-2011 07:52 PM

對,,,
比ht 更恐怖,,,,,,,,,,,,:55:
Really Like your ph ...
Leslieinaus 發表於 8-11-2011 07:48 PM

當時一 set "Action Portable TK 連機械人頭" 包運費只是 US$110 ~
今天冇機械人頭 US$110 一隻淨 TK 都買唔到,:help:
如果是特別版簡直就是無價,因為好似海鮮咁任人開價 ~ :no:
早幾個月,有人在呀苦放過1套6吋的TK , 底價好像是13K .....:!