Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 真心推介--- SR 合金【地球防衛企業】大鐵衛

紫色的那段文字笑了:DD

這個確是好東西啊~可惜其中一件武器跑到限定的那個國防什麼去了~
謝謝各位大大支持,
這篇遊戲文總算能在第一頁保持兩天!!!:$
:sad:小弟搵唔到片…

竟然唔記得回你篇文…唔好意思。
小弟希望你只係魔術師…唔係預言家啦…哈
小弟搵唔到片…

竟然唔記得回你篇文…唔好意思。
小弟希望你只係魔術師…唔係預言家啦…哈
原罪 發表於 9-11-2011 15:33

我都係昨天先搵返黎睇 :shy:

http://v.youku.com/v_show/id_XMTk1MzcxMjA=.html
這個動畫真的好正!!

多謝分享!
大電鑽!!!!

模樣不錯,但在劇中是一個笑點武器,因電鑽扭力過大,幾乎完全用不上,身體力行【 ...
Garycharm 發表於 8-11-2011 02:56 PM

Gary,
你呢隻係行版定日版? 我仲猶豫緊買邊一個版好....因為我驚D  QC...........

其他大大有冇意見?
這動畫曾在三色台播過,不過我已經忘記了內容,甚至連佢的存在都忘了...
直至玩機戰Z,見到打樁果下,才喚醒我封印了的記憶...
話說這玩具向後拗腰都可以唔跌,樓主可試試~
Gary,
你呢隻係行版定日版? 我仲猶豫緊買邊一個版好....因為我驚D  QC...........

其他大大有冇意見 ...
pcwolf 發表於 9-11-2011 07:30 PM

你抽得到好的就當佢係日版:!
好報告!
遲來了support...
呢套動畫好正, 我睇左 2 次, 不過機設實在太真實....未必岩其他 ching 口味 lo
你抽得到好的就當佢係日版
御遠將 發表於 9-11-2011 11:16 PM

我唔介意買既行版定日版, 我只係想買一個QC 好少少既O者...
有勞Gary哥既pm
thanks
Gary,

其他大大有冇意見 ...
pcwolf 發表於 9-11-2011 07:30 PM

我這只是日版來的,因為購買當日,那店鋪只得日版~~~~

嗯,至於那個版本 QC 較好,我分不來,
我比較單純,所以有個小準則------反正分不來,我會撿平宜的去買。

這動畫曾在三色台播過,不過我已經忘記了內容,甚至連佢的存在都忘了...
直至玩機戰Z,見到打樁果下,才喚醒我 ...
御姐喵 發表於 9-11-2011 09:21 PM

謝指教。我今晚就同佢玩 limbo walk ~~~
今日睇左四集,真係好鬼熱血同真實!我怕我又中毒!
又搵黎睇下先:36: