Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 我乜都冇曬

[玩具報告] ----- 鼎鼎大名 天又藍 祖與占 ----- SHF 海賊戰隊 豪快藍 Gokai Blue

你有冇訂到黃同粉呀?
唔齊好似差D野BOR。
看完這post
更加認為是抄one piece
好多設定係一樣
紅=船長=路飛(找最大的宝物)
藍=劍士=卓洛(第二个加入,多刀流)
黃=小偷=娜美(第三个加入,愛錢,守護故鄉)
綠=发明者=烏索普(用槍系武器,較不擅戰鬥,無膽)
粉紅=羅賓(故鄉被毀的流浪者)
好正
特別係紅藍互動的相片, 期待五子齊聚的相片
船長 同 JOE真係好 BL

每次二人同場都俾吐糟,不過真係幾好笑

今個月出博士,三人組無咁寡

到時又等睇 NOTHING GOR 好 POST 嘞:71:
好圖十卜~
唔知會唔會出豪快藍前基友既shf?:58:
不算太有性格你你我我都是祖與占~
很喜歡當年的SHINE,很喜歡你的玩評
你有冇訂到黃同粉呀?
唔齊好似差D野BOR。
destiny 發表於 6-11-2011 11:31 AM

我冇訂到 XD 到時要食現貨 :(

好圖十卜~
唔知會唔會出豪快藍前基友既shf?
攝影_基 發表於 6-11-2011 04:49 PM

我都想佢出D幹部~~ 豪快藍前基友出就好喇 :$

不算太有性格你你我我都是祖與占~
很喜歡當年的SHINE,很喜歡你的玩評
佛山油炸鬼 發表於 6-11-2011 05:33 PM

多謝你沒有遺忘他們, 睇得出這篇玩評其實有寫shine 這對祖與占,雖然他們到最後都沒有鼎鼎大名過,但我喜歡他們,燕尾蝶、十八相送、半成年、鼎鼎大名、俗、曼谷瑪利亞、東涌日和、天又藍、祖與占.... 很多很多歌近期聽返都好有味道:)
{:1_197:},,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,