Toysdaily 玩具日報

查看: 13977|回復: 33

[個人收藏] SIC 階磚 梅花 紅心 葵扇 KAMEN RIDER BLADE !

終於齊人喇!!!!
其實好耐之前都發個差唔多既POST
不過今次真係齊人喇

去圖去圖

kamen rider garren

jack form

講真哩隻後追黎講算係最貴個隻了不過物超所值的!

garren king form

等了又等 -o-o- 終於出左 garren king form 啦!!
今次要讚啦 關節雖然唔係原裝但係實淨左好多了
買返黎都玩左一陣無問題!
不過我改左d顏色 因為如果唔改同blade king 拍埋一齊怪怪地

離奇地槍上多左支柄 去圖

kamen rider blade

哩個頭會唔會好怪 因為見極魂個頭ok 所以用之前買落既改件~試下整下~~會怪麻??

kamen rider chalice

blade 入邊我最鐘意既就係chalice 了~~~ 當時我硬係覺得始好似陳曉東.....

joker

wild chalice

kamen rider leangle

leangle jack form

唔係講笑 leangle jack form 非常地正 可惜可動小了一點

多得-o-o- 所以可以將出現個既劍糸sic 補齊!!
唔好話唔敢郁-o-o- 個d
淨係sic 36 同37 我郁下都驚
基本上d關節位好脆好易爆 好恐怖
除去上邊爆關節既情況 sic 劍糸~~對我黎講~應該係一個最完美既糸列~~~

多謝觀看~~~~(下次再貼圖換個放相空間~~y記痴痴地線)
響兄一次過分享哂Blade系列...
好狠!
GOOD AR !! I LIKE SIC >T<!!!
請問是何時出的?king garren & jack leangle
點解可以咁正咁靚:52:

:42:我仲唸緊買唔買四眼隻King Form 格連......
佢D關節真係易斷到.......:56:
By the Way ,呢個post真係補完&#21655;唔少人既sic夢:71:

PS:好心笨大就唔好咁快出隻sic Golden Xtreme,出&#21523;其他得唔得姐!!!
     你睇下土炮幾積極!!!:53:

thx S.I.C. 劍系Report :D
Bandai 幾時先肯出hero saga 角色架:blame:
我都覺得始好似陳曉東

回復 2# F.S.飛煞

:$   的起心肝~一次黎個完美麻~~~~反正都出晒~~~~
GOOD AR !! I LIKE SIC >T
xoxokin 發表於 5-11-2011 08:44 PM

:$大家都是sic 狂熱者~~~~~
請問是何時出的?king garren & jack leangle
點解可以咁正咁靚
歪不正 發表於 5-11-2011 08:59 PM

唔係笨大官方產品黎~~黎自mk -o-o-
不過哩兩隻真係做得唔差架:)
我仲唸緊買唔買四眼隻King Form 格連......
佢D關節真係易斷到.......
By the Way ,呢個post真係 ...
jackzzz010 發表於 5-11-2011 09:01 PM

哩隻格連呢~~好左好多~~
當然身體上面佢仲係樹脂 不過關節改左第二種物料 好得多啦
起碼我敢玩 敢郁佢先~~~:D
但我都係唔敢整跌佢~我怕斷角...
thx S.I.C. 劍系Report
Bandai 幾時先肯出hero saga 角色架
rider_kabuki 發表於 5-11-2011 09:02 PM

如果笨大肯將hero saga d 角色~~限定化~我覺得笨大會大賺:36:
我都覺得始好似陳曉東
alamu 發表於 5-11-2011 09:03 PM

樣似...連d牙都好似....
回復 11# 響介

土炮真係令我地又愛又恨.....:63:
支持sic post:71:
格蓮jack form 真係追唔落手:31: