Toysdaily 玩具日報

[改造交流] DR.JONES的重塗,做舊,磨薄眼

呢隻就差唔多!!!:71:
佢咪係王家衛羅!
Strawberry 發表於 5-11-2011 09:14 PM

有眼不識泰山
失敬失敬...
:71: 非常正....:71:
頭像被屏蔽
五體投地!!!!!!!!!!!!!!
OMG !!!!!!!!!!!!!
馬上我想買jones來改了
完全不同等級
第一張以為是劇照來的
真係好q正:53:如果實貨係咁就好啦............但千幾銀買返黎仲要執餐死又確實不是味兒,而且唔係個個人都有咁既實力.....
It looks like a real person!!!!  :44:
我又唔覺得樓主咁搞好辛苦,反而似係興趣多d,整完出黎咁多人讚當然有滿足感之餘仲可以將ht不足之處再暴露出來,明剃ht眼眉......哈哈
佢咪係王家衛羅!
Strawberry 發表於 5-11-2011 09:14 PM

哦...原來成日掛住玩figure,唔怪得之套葉問拍極都未拍完la
正!福伯即刻上身!勁
我又唔覺得樓主咁搞好辛苦,反而似係興趣多d,整完出黎咁多人讚當然有滿足感之餘仲可以將ht不足之處再暴露出來 ...
emilykls 發表於 6-11-2011 12:33 AM

CHing呢句..........(正)!:71:

回復 17# GTO...
計我話王家X只不過係化名, 照我推斷如此極品級製作....而且能完美地捕捉到DR. JONES 嘅眼神, 表情, 服飾 同造型....多方面配合....甚至D汗點流-流嘅位置,係心口邊到停都一一在他掌握之內....咁嘅超級大導演除左史匹堡之外你話仲有邊個做得到先? 真係越睇越似:69:
Hi Steven, Great Job! :71:
BBQ大大真係王家衛?係咪認真o架?:50:(的確張相見到個金像獎)我曾經私下問佢一啲上色嘅要訣,佢係好好人好仔細咁講解畀我聽!:52:
Awesome work! :handshake: