Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 聖衣神話 初期青銅聖衣 ~Limited Gold Pegasus~

DX 無出過金版ga
聖鬥士JACK 發表於 5-11-2011 12:27 PM

是嗎?? 可能我記錯左~~:64:
唔止呢套金色舊聖衣模型
仲有一隻可動嘅金色舊聖衣星矢模型,都係限定
...
聖鬥士JACK 發表於 5-11-2011 10:07 AM

哦....聖鬥士星矢誕生25周年(Part 3) 限定黃金版舊天馬模型?...
早前有人po過....
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-160833-1-1.html

早排無意中見拍賣有人放...無記錯好像成十五魚
可能太貴...一排都無人理....相信現在始終都有死士要左...:67:
星矢呢家野....無十大條件的第一條.....
都唔好太沉迷.....:67:
金色一d都唔靚:67:
如果真係出24k 十二官, 我諗好多人都會整返一套, 黃金聖衣用真金出, 都幾吸引
唔知金冰河幾時出....
其實屋企最多既就係星矢野....基本上所有多餘版本我都唔會買....又oce...又power of gold...又原著色果d....買埋真係唔得掂, d青銅黃金版我一向都唔買.....而家已經煩緊點樣安排位置放ex啦.......其實喜歡唔一定要樣樣齊啫, 咁玩法就算屋企有幾大 幾有錢都好....一世都唔會滿足:56:
其實屋企最多既就係星矢野....基本上所有多餘版本我都唔會買....又oce...又power of gold...又原著色果d... ...
我很快 發表於 8-11-2011 04:46 AM

所以我只係入限定版,唔入普通版,咁就無咁多星矢野入。
Saint Seiya: Sanctuary Battle - Pegasus Seiya (Gold Cloth of Sagittarius) Gameplay

http://www.youtube.com/watch?v=j ... ure=player_embedded