Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 聖衣神話 初期青銅聖衣 ~Limited Gold Pegasus~

我都好想訂隻公仔連game.......可惜.........莫財 :44:
會唔會有齋game賣?
會唔會有齋game賣?
vexdevil 發表於 5-11-2011 02:07 AM

OF COURSE HAVE!
一D興趣都冇....
denniskwong 發表於 4-11-2011 12:25 PM

同感! :78:
大系出黃金青銅 係慶祝聖衣大系賣出5百萬隻
唔關電視有無出現過
聖衣神話 出黃金青銅 ps3 game&#22 ...
聖鬥士JACK 發表於 4-11-2011 04:35 PM

Thanks for the info~~ :71:

仲有:
• 7-11版 RX-78
• ANA版 RX-78

:78:
OF COURSE HAVE!
神話魔人 發表於 5-11-2011 03:06 AM

我就會淨入隻game~
大系出黃金青銅 係慶祝聖衣大系賣出5百萬隻
唔關電視有無出現過
聖衣神話 出黃金青銅 ps3 game&#22 ...
聖鬥士JACK 發表於 4-11-2011 04:35 PM

Exactly!  除咗大系, 模型都有出過 黃金版初期青銅聖衣.  Not surprise at all.

呢套野, 當年我都有三隻, 當年都係3拾幾蚊一盒

Exactly!  除咗大系, 模型都有出過 黃金版初期青銅聖衣.  Not surprise at all.
傲龍未展 發表於 5-11-2011 09:43 AM

:handshake::71:
唔止呢套金色舊聖衣模型
仲有一隻可動嘅金色舊聖衣星矢模型,都係限定
舊裝著扭旦嘅part4,都有以紀念形式出金色電渡舊聖衣
聖衣神話出金色舊聖衣限定,一早預左
D隻野成千蚊 (連GAME), 全球又是限量5000隻, 真係好有愛先會訂的.
不過我想到時會CUT單CUT得好勁, 或者炒到升天, 因為日本果邊都會搶貨.
我對隻玩具無興趣, 只是對隻GAME有興趣:38:
我就會淨入隻game~
fktuen 發表於 5-11-2011 09:19 AM

X2 HERE, 不過唔知到時連不連那張可以在GAME中用到黃金天馬的DLC呢?
Save $ for EX la ... :!

好似前幾年出的DX版, 都有黃金青銅天馬座~~:64:
唔止呢套金色舊聖衣模型
仲有一隻可動嘅金色舊聖衣星矢模型,都係限定
...
聖鬥士JACK 發表於 5-11-2011 10:07 AM

YES, 只係遲早問題~~~~~~~~:78:
好似前幾年出的DX版, 都有黃金青銅天馬座~~
J子 發表於 5-11-2011 11:39 AM

DX 無出過金版ga