Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: masterprince

[個人收藏] 大鐵人17 .首辦完成品.

頭像被屏蔽
謝謝分享!強帖留名
...我眼裏只看到那些使用彈性質料的特撮服裝因活動而出現的輕微"變形"及摺紋...
彷彿「三郎」隨時就在腳板側出現~!
此Figure將時光倒流返回三十多年前在電視機前看著「佳視」播映...
:shiny:
well done..................................!!!
戲服的摺紋...好有70年代特攝片的色彩~~~!!:71:
在現今充斥著追求美形的潮流中...這個17號,有另一翻風味~~:58:
謝謝分享!都幾似原著!
頭像被屏蔽
你以為你「呢」係玩具舖,我地就搵你唔到咩?
唉~~~無用架,好似你呢隻咁出色既大鐵人,無論係邊度,就好似漆黑之中既螢火蟲一樣,咁鮮明,咁出眾。
你裝甲起既皺紋,打左格既憂鬱眼神,好似用紙皮做既背翼,重有好似著左乳膠衫既跨下,都轍底咁將你出賣左。
頭像被屏蔽
回復  人仔貓

那些乳膠的皺紋,笨拙的手套,放煙花的噴射器,咭紙般的背景建築物,通地的沙塵滾滾..... ...
masterprince 發表於 6-11-2011 02:24 AM

滾出鏡頭,再滾入鏡無限復活既戰鬥員…
每套特攝必定會瞬移到達的石礦場…
礙眼得來很好玩的找拉鍊遊戲…
無視物理訂論的絕招…
無視引力的合體…

童年時看著這些!真的很熱血!!:$