Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 年尾玩具代理要錢週轉?

其實會唔會係騙案....昨天新聞先講警方拉左幾個.....
如果唔係騙案, 咁佢既描述實在太少了, 有咩貨, 個量係幾多都唔知, 邊個會俾3球野出黎
驟眼睇有好多死貨, 重點o既神話又無show出黎, 有人問有d咩貨佢就答 "wholesale only", d貨真係值三百萬?
死貨............{:3_127:}
似係某玩具舖個倉,可能短期內會有玩具舖執笠,
似係某玩具舖個倉,可能短期內會有玩具舖執笠,
gunbaron 發表於 3-11-2011 12:02 PM

我都覺似玩具舖多過似代理散貨
代理有返咁上下大自己開個倉散仲方便
其實會唔會係騙案....昨天新聞先講警方拉左幾個.....
如果唔係騙案, 咁佢既描述實在太少了, 有咩貨, 個量係 ...
paleblue 發表於 3-11-2011 10:48 AM

3百萬,
要比幾多拍賣費??
都係 $4 ??
500隻 POP....
會唔會有100隻史莫卡, 100隻達斯琪, 100隻克洛克達爾, 100隻初版艾斯, 100隻骨仔?
400隻聖衣神話.......
會唔會係100隻大熊座, 100隻幼獅座, 100隻天狼座, 加多100隻星矢(***冥王神話版***)
如果係咁都幾抵買.................................................
剩返通常係死貨,熱門野邊會積係倉度
似網路賣家多,幾年前有個傳聞話有個傻佬用七十萬頂人地一間舖既玩具…
之後俾個賣家呃咗,最後對簿公堂…
唔好玩啦 :(:(:(
似網路賣家多,幾年前有個傳聞話有個傻佬用七十萬頂人地一間舖既玩具…
之後俾個賣家呃咗,最後對簿 ...
fadeasho999 發表於 4-11-2011 02:20 AM

有d咁既事? 有冇更詳細既風?
其實個賣家開頭都幾誠實~ :p
人問:有乜 SHF?
佢答:路非 + 艾斯

我為佢誠實的性格致敬!! :$
Dead goods?????????????????????????
其實個賣家開頭都幾誠實~
人問:有乜 SHF?
佢答:路非 + 艾斯

我為佢誠實的性格致敬!!
fktuen 發表於 4-11-2011 09:51 AM

shf 路非 + 艾斯 真係送比我都要諗諗要唔要好
shf 路非 + 艾斯 真係送比我都要諗諗要唔要好
ithacity 發表於 4-11-2011 11:37 AM

極同意 :78: