Toysdaily 玩具日報

查看: 7368|回復: 36

[玩具攝影] 逆天的One Piece 胸像

今天終於見到實物~ 3個字~ 平靚正~

上色又靚~ 又冇出界~ 個樣又細緻~ 又唔貴~

而最唔似既女帝~ 我起碼覺得好過FZ~

我都唔明~ 點解~ FZ上色都冇進步過~

又貴過組立~ 但上色連蛋蛋都不如~ 唉~:38:

反正入面全部都睇到曬~ 大家可以慢慢選到完美先買~ 真的好正~:71:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
雖然話就話質素唔錯,但係差唔多樣出幾個Line黎賣,我又買唔落手啦....
雖然話就話質素唔錯,但係差唔多樣出幾個Line黎賣,我又買唔落手啦....
ds_toys 發表於 2-11-2011 02:05 AM

Q蛋~ 頭像~ 胸像~ 盒蛋~ 組立~ FZ~ POP~

仲有11月唔大唔小的新line~ :34::34: OP萬歲~

大吉利士講句如果尾大而家死左~ 漫畫界冇人可以丞接佢
今天終於見到實物~ 3個字~ 平靚正~

上色又靚~ 又冇出界~ 個樣又細緻~ 又唔貴~

而最唔似既女帝~ 我起碼 ...
逆天原罪 發表於 2-11-2011 01:58 AM

你有冇覺得隻女帝似高海寧???
我就覺得好似...
我就覺得好似...
小堅 發表於 2-11-2011 09:07 AM

召喚高海寧:34:
luffy only :oh::oh::oh:
Q蛋~ 頭像~ 胸像~ 盒蛋~ 組立~ FZ~ POP~

仲有11月唔大唔小的新line~  OP萬歲~

大 ...
逆天原罪 發表於 2-11-2011 02:17 AM

yes, OP is the best in japan , HK ..may be whole world now
( best = earn money tools )
also have "big egg" n many series of toys eggs :DD:DD
我就覺得好似...

so 小堅, U bought any 高海寧 back home ?? :he::he:

how about luffy ?? like U ?? :DD:DD
bro , bought @ the shop I tell U
or 188 ?? :73:
so 小堅, U bought any 高海寧 back home ??  

how about luffy ?? like U ??  ...
S20081997 發表於 2-11-2011 02:21 PM

女帝我不嬲得DX七武海...

:34:

有冇得揀娜姐???
又有sad天報告~
弄個sad天討論區吧=.=~
真有"米"
看完你的圖,再一次証明入組立是對的!
可以無視了...........這套~
:78:
我就覺得好似...

有少少~:DD
bro , bought @ the shop I tell U
or 188 ??
S20081997 發表於 2-11-2011 02:22 PM

呵呵~ 最近冇過灣仔果邊~ 係旺角入~ 同你的同價:DD
又有sad天報告~
弄個sad天討論區吧=.=~
真有"米"
看完你的圖,再一次証明入組立是對的!
可以無視了..... ...
Domeki 發表於 2-11-2011 02:59 PM

:oh:    :oh:    :oh:    :oh:    :oh: 你欺負我