Toysdaily 玩具日報

查看: 7739|回復: 20

[玩具攝影] 意外收獲之黑蜘蛛俠

呢隻係某日去迪迪尼既戰利品之一,係連埋狼人一齊既,今次拎隻黑蜘蛛俠先,下次再狼人

面相ok,身前身後既白色蜘蛛戰紋夠美觀,四肢活動能力冇問題:71:

一身強橫肌肉再配合黑色白色:35: 擺咩野姿勢都咁有型(可惜有限....):26:

同埸加映:77: 異形vs黑蜘蛛俠

黑蜘蛛俠 : 本少爺係度影緊靚相,你走黎搞搞陣,試下我既蜘蛛拳
異形 : 沙.......

異形擺尾攻擊,可惜俾黑蜘蛛俠擋住

黑蜘蛛俠 : 太慢啦
異形:沙沙.......

黑蜘蛛發力一舉,異形向地撞頭

黑蜘蛛俠 : 不自量力!!
異形 : 沙.....沙沙......

黑蜘蛛俠 : 蜘蛛拳奧義!!spride kick!!
異形 : 沙!!!!!

黑蜘蛛俠 : 搞掂!!ya!!

無聊之作,多謝收看:77:
支持一下先,不過呢一隻venom唔係spiderman本身黎架:43:
隻alien真係幾正,你係邊到入架?
3.5":58:.......型!:71:
this is venom! the other wolverine also a fake wolverine...he is wolverine's son Darken.
Dark Avengers!

Good stuff lai ga!
呢隻係某日去迪迪尼既戰利品之一,係連埋狼人一齊既,今次拎隻黑蜘蛛俠先,下次再狼人

面相ok, ...
是日精選 發表於 14-7-2011 02:46 AM

GOOD!! SUPPORT!!
Very Good!
Thank you!
支持一下先,不過呢一隻venom唔係spiderman本身黎架
隻alien真係幾正,你係邊到入架?
destiny 發表於 14-7-2011 10:26 AM

原來搞錯左:26:多謝指正
隻異形係山口式,當日mk一出即入手
this is venom! the other wolverine also a fake wolverine...he is wolverine's son Darken.
Dark Aveng ...
Grimlock 發表於 14-7-2011 11:42 AM

多謝師兄解說:64:
GOOD!! SUPPORT!!
gumng 發表於 14-7-2011 12:43 PM

佢先係正宗黑蜘蛛俠:handshake:
雖然冇咁大隻,不過都好型:handshake:
呢隻Dark Spider-Man正嘢嚟㗎~~~~~~:71:
原來搞錯左多謝指正
隻異形係山口式,當日mk一出即入手
是日精選 發表於 14-7-2011 01:50 PM

迪迪尼居然有賣marvel?????
佢先係正宗黑蜘蛛俠
雖然冇咁大隻,不過都好型
是日精選 發表於 14-7-2011 01:57 PM

no no~~ 佢果隻同你果隻一樣的~~ 都唔係peter蜘蛛俠
no no~~ 佢果隻同你果隻一樣的~~ 都唔係peter蜘蛛俠
lokia 發表於 14-7-2011 05:54 PM

Peter個胸冇咁大:DD
迪迪尼居然有賣marvel?????
army512 發表於 14-7-2011 05:49 PM

當日係精品店見到都呆一呆,臨走都要破財:34:
因為迪士尼收購左MARVEL麻~