Toysdaily 玩具日報

查看: 3981|回復: 13

[個人收藏] chibi-arts 奈美

終於出啦! 做得唔錯, 遲少少post相

見官圖有草帽, 但盒入面冇, 有冇兄弟知點解冇得送ge???
加相!!!

買左啦, 真係做得唔錯!
嗚嗚.........Luffy, 救って

我食緊野呀,

俾住頂草帽你戴住, 定下驚先!!!

見官圖有草帽, 但盒入面冇, 有冇兄弟知點解冇得送ge???
sunrise1234 發表於 31-10-2011 11:51 AM

邊有咁好丫....屈你買埋LUFFY...哈...快D買啦..等你靚相!!
邊有咁好丫....屈你買埋LUFFY...哈...快D買啦..等你靚相!!
iamfinethankuuu 發表於 31-10-2011 12:00 PM

:DD:DD~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sunrise1234 發表於 31-10-2011 11:51 AM

因為同漫畫一樣∼ 係要路飛俾佢的∼哈哈
因為同漫畫一樣∼ 係要路飛俾佢的∼哈哈
逆天原罪 發表於 31-10-2011 07:22 PM

屈你買埋LUFFY > 路飛送俾佢 =你送俾佢 :DD:DD

屈你買埋LUFFY > 路飛送俾佢 =你送俾佢 : ...
S20081997 發表於 31-10-2011 08:03 PM

:35: 我放棄左尼條line了~
我放棄左尼條line了~
逆天原罪 發表於 31-10-2011 08:05 PM

邊個俾你放棄架:what:
邊個俾你放棄架
D@ZAce 發表於 31-10-2011 08:16 PM

MONEY ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:44:
等到貨~~~~~~~~~~~~~~:59:
十扑!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wait for your photo. support.:71:
update左啲相!:43:
GOOD!!!真係相當cute:):)
奈美's Zaku 06S :DD:DD