Toysdaily 玩具日報

樓主: vearemember

[玩具報告] SDX 聖機兵 Gunrex 最巨最強 詳細報告 (15/11 圖片全復原)

回復 59# draculaleo

謝謝你~ 早些儲定銀彈吧~ 因為金錢問題可真不好說了, 不過SDX的產品預訂至推出都需時不少, 若到時真的得知了將會推出一個你非要不可的角色時~ 那時就不愁沒錢去幫手贖身了~

回復 60# 黑色三連敗

唉呀CHING~你咪玩啦~ 仲有排啦...足足四個月呀~!:79:仲有排要等呀...
我當年隻元祖黃金神都健在, 好希望有出黃金神既一日.

回復  馬仔

我現在的態度是不管SDX出咩野, 我都一定支持, 因為對我蒞講, 每一只都太有味道, 一只都不能 ...
vearemember 發表於 31-10-2011 05:38 PM
回復 64# 馬仔

我都希望有咁o既一日, 但願SDX哩條line可以一直做落去得~! 咁之後先可以有黃金神, 暴龍神, 太陽神.......:67:
一落場你就攞精華,你都真係犀利囉
我黎係俾個讚你既

回復 66# ase

多謝你捧場喎~ 只要俾足心機寫個好報告~ 我知哩度咁多師兄都會感受得到我所用o既心血~
:$強帖留名:handshake:
回復 68# ZIN

嘩~ 我話多謝你強人留名先真~ 多謝晒~!:77:
其實有冇其實玩具作大細比較?
回復 70# 塊魂
你意思係同廿年前既元祖相比,定係同返 SDX 比 ?

講開又講,聖機兵比其他 SDX 縮水好多,睇返佢心口隻 GP01 就知,同扭蛋差唔多比例
但照原本比例咁造,咁就貴成倍有多喇,宜家不失為一個好既折衷辦法
回復 70# 塊魂

唔知答唔答到你~ 我只用左依家所有o既sdx拍埋比你睇睇啦~

回復 71# roundtable

依家哩只同以前o既元祖SIZE差唔多~
如果撇除空間位置, 金錢, 其實我諗好多師兄都會好想有只同依家sdx o岩比例o既聖機兵~ 不過大有大玩, 細有細o既好玩~ 玩具太巨大有時只會變成擺設好少去玩, 而且玩起上黎無咁爽LU~

我都OK中意依家個SIZE~ ^^
回復  塊魂
你意思係同廿年前既元祖相比,定係同返 SDX 比 ?

講開又講,聖機兵比其他 SDX 縮水好多,睇 ...
roundtable 發表於 1-11-2011 12:11 AM

合比例的話分分鐘要成1米高...XD
V2個parts 真好用、我都想入呢雙不過冇之前d sdx 所以算
回復 74# Squall

1米~! XD 到時真係唔打得都嚇得~! 仲有把劍同盾, 到時就真係好玩到震~! XD