Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: simpson8860

[詢問] 有無人去過古天樂過倉

佢自己都冇幾可上去玩
回復  yukaen

唔係唔信大大你入过去,係怀疑紧大大係咪古天乐真身...
大大仲 ...
Maxson 發表於 31-10-2011 12:25 PM

你都見到D公仔包住晒,所以冇咩點影,
比多張你睇下啦~
你都見到D公仔包住晒,所以冇咩點影,
比多張你睇下啦~
yukaen 發表於 2-11-2011 12:47 AM

過D已經超越左公仔既境界,係人像喇,架野有幾大??
if  古生 worry open for public will spoil his live size figure. he can put all of them inside a display room like what museum do. So ...problem solve.:58: just depand on he want or dont want to let us see see only :38:
買了古生本書我仲未睇
買了古生本書我仲未睇
巴迪高 發表於 2-11-2011 10:37 AM

本書變形金剛果part寫到錯曬,古生唔知全部美版玩具都係TAKARATOMY設計同生產,唔知其他系列柯柏文同麥加登係來自唔同平行世界
回復 18# simpson8860

比個比例你睇下~~

佢果時星戰多,都有蜘蛛俠果D~
而家就唔知LU~~
據聞有幾百萬値1比1係入面,好似話曾經開過比人去,不過我好似錯過左,一定正過去

古天樂沙田火炭玩具倉
沙田豐盛工業中心1樓兩個單位買入:06年分以840萬及330買入現況:未有賣出,現擺放大型玩具,亦會作開會之用。
沙田火炭豐盛工業中心
坳背灣街