Toysdaily 玩具日報

查看: 4993|回復: 23

[詢問] 有無人去過古天樂過倉

據聞有幾百萬値1比1係入面,好似話曾經開過比人去,不過我好似錯過左,一定正過去爉像館
無印象佢公開個倉俾人參觀...但佢舊年攞過部份珍藏去太古城中心展覽有Batman,Star War,Predator....
我幾年前去過,間嘢我有份裝修:73:
古天樂去過!:x:x
回復 4# Demon

大大答得妙∼:DD
回復 3# yukaen

莫非yukaen就係古天乐? 古生,对于美国队长货不对版,可否代我哋出头?
你喺电视up两句好过我哋十個post.....:63:
我想古生個玩具倉要收入場費都大把人想入去參觀下,不過佢好似未試過公開咁俾人人去參觀,太古城果次果d展品佢都話只係一少部份黎,真係貴野同珍藏佢話唔敢亂郁,驚運輸同人為上出現意外,我估佢都應該係一個幾錫玩具o既人黎,應該都唔會公開俾人參觀了,要收入場費都係咁話,錢佢又唔係無,陣間一個唔小心放左班生番入黎搞搞陣就損失慘重啦
我想古生個玩具倉要收入場費都大把人想入去參觀下,不過佢好似未試過公開咁俾人人去參觀,太古城果次果d展品佢 ...
emilykls 發表於 31-10-2011 12:24 AM

食蕉同買保險便可,另外ィ巨有D1比1真係拍過戲,我地玩吓十二吋同人差天共地
回復 7# Maxson

不信嗎?
回復 9# yukaen

唔係唔信大大你入过去,係怀疑紧大大係咪古天乐真身...:shiny:
大大仲有无其他相分享吓?
食蕉同買保險便可,另外ィ巨有D1比1真係拍過戲,我地玩吓十二吋同人差天共地
simpson8860 發表於 31-10-2011 03:49 AM

你覺得古生會志在果一百幾十萬賠償咩,有電視台訪問過佢佢話因為有d珍藏整爛左真係有錢都買唔返,所以先無諗住開放參觀,真係熱愛玩具果班應該會有同感,我諗古生呢個私竇只會招呼親戚朋友
回復  yukaen

莫非yukaen就係古天乐? 古生,对于美国队长货 ...
Maxson 發表於 31-10-2011 12:24 AM

其實古生咁忙,你覺得佢會上黎同你係度吹水咁無聊??佢自己個網址都好耐無更新了,佢應該連上網的時間都無乜,有都用黎休息啦.....哈哈
回復 12# emilykls

越冇可能发生既越有可能发生∼难道你.....:58:
我知佢本玩具書有架不知是否1:2 星戰 X-fighter 戰機
即使係我自己屋企都唔係好想比某d朋友上黎 , 因為有d朋友真係好手多 , 成日搞我d 12"