Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] ~ Blitzway ~ Scarface Tony Montana 小弟玩過最滿意嘅12"

Catcat 點解會忽然後追呢隻嘅!
RRAAYY 發表於 27-10-2011 08:59 PM

第一水貨轉個眼就無晒,見到td師兄們玩緊嘅時候已經係抄價。

好彩有鋪頭有得訂第二水貨,最近至到貨。

不枉小弟等左幾個月。:$
樓上咁多位師兄都係td老玩家:71:, 可見呢款scarface嘅對象顧客都係比較死硬嘅一群。

感謝支持!

好強勁既殺氣呀

驚驚:69:
雖然唔知係邊個,但整隻FIGURE好有神髓:)
大大将黎只Scarface影得真系正啊:71:
型英帥靚正!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:71::71::71::71::71:
呢個廠好似有實力及有Heart去做figure! 不過character 不好,期望下次的Product!
正相 正Figure 經典角色 Cat CHing果然色貨有眼光:71:希望lee間廠出多D好Figure同Hottoys競爭一下!
呢只的確係正o野,雖然價錢都唔平,但誠意十足,收你幾多俾你幾多,你絕對唔會後悔買咗佢!
CAT大入得真係時候!:71:
雖然唔知係邊個,但整隻FIGURE好有神髓
timothy276217 發表於 27-10-2011 11:44 PM

<<疤面殺星>>改編自1932年同名之經典名作。

1983年,大批古巴移民來到美國追尋「美國夢」, 湯尼(Al Pacino)和好友曼尼也是其中之一,他 們為黑道辦事快狠準加上經營毒品生意,很快就在 邁阿密打出名聲。但是緊接而來的金錢、慾望糾葛 和背叛,很快就讓湯尼的帝國搖搖欲墜...。

艾爾帕西諾在本片的精彩演出賦予了本片新的生 命,加上名導演布柿恩迪帕馬、編劇奧利佛史東及 製片馬丁柏格曼的努力,使本片呈現出極佳的戲劇 張力,揭露了美國黑社會的腐敗與黑暗。艾爾帕西 諾結尾火拼的場面,以及臉上兇狠的刀疤,也成為 影史經典之一。
呢只的確係正o野,雖然價錢都唔平,但誠意十足,收你幾多俾你幾多,你絕對唔會後悔買&#21655;佢!
CAT大入 ...
沉默是柑 發表於 28-10-2011 10:36 AM

其實以同alice同價計,點都低過ht貨色先。

絕對收貨。
做工絕對達標,可惜對角色無愛
希望會出"教父"裏的他,那多半會入:$
眼神一絕, 多謝 catcat 兄
好正.....CAT大大可否PM我係邊度買同幾銀?