Toysdaily 玩具日報

查看: 61085|回復: 41

[個人收藏] 好慘呀!!!!!!!!!!!!!!!!!我隻六神呀!!!!!!!!!!!!!!!!!

好慘呀!!!!!!!!!!!!我今日同個friend開隻六神黎玩, 隻右手對腳斷左, 好傷心呀!!!!!!!!!!!想問下各位ching有乜野方法整番佢呀!!!!!!!!!!!!

希望大家可以俾多d意見呀!!!!!!!!!!!!!
aa glue...==============================
回復 1# andytkw1977

唔係得你一隻係咁, 我果隻都係, 我估好多人都有咁既問題.
so sorry.............................
好似係再版先有問題:67:
我果隻都係咁............上個月見得閒開封玩.....玩都未玩過就.............最後用aa痴返.....就住玩.....................笨大有冇搞錯呀~~~~~~~~~~~~:53:
The same problem here. I have only played for it twice since purchased.
=.=樓主,我反而想知,你果隻係初版定再版?
頭像被屏蔽
我隻係初版, 咁多年,久不久玩下都未有問題喎~
唉, 真係見到都心痛, 再版問題似乎比較多
我個隻係再版黎, 我都係玩左2,3次, 琴日開黎玩就見到呢個情景.
我個隻係再版黎, 我都係玩左2,3次, 琴日開黎玩就見到呢個情景.
andytkw1977 發表於 25-10-2011 10:17

咁應該真係再版有問題, 我果隻初版都比我玩左十幾廿次分体合体都冇問題o
好彩無呢個問題 :(
回復 1# andytkw1977

有d玩具係買來玩、有d係應該買來擺的... 一人做事一人當,叫你個老友賠錢佢應該唔會反對!