Toysdaily 玩具日報

查看: 3320|回復: 14

[詢問] Captain America好定Spiderman好?

訂左Cap A, 但睇完大大d相真係覺得個樣唔似, 變左樣. 其實我要求唔高, d色d衫呢d冇所請. 小弟諗住唔拎Cap A後追隻Spiderman好唔好呢? 我都知道下年有The amazing spiderman, 我都諗住入, 但好鐘意舊版呢隻, 果陣又未入抗, 又唔知之後會唔會再出舊版的紅藍Spiderman. Cap A又可以等下年Avengers.
我呢個決定好唔好呢?:42:希望大大可以比d意見, thx:64:
個人會揀spiderman, 至少好玩好扭仲好靚, CA小弟冇入喇, 不過我覺得如果CA咁都值一隻牛牛以上既話....咁我會支持檈主後追SPIDERMAN....不過記得CHECK清楚D SAD位!
蜘蛛俠吧 , 如果唔係一定要二戰look既CA , 可以等Avengers果隻
個人會揀spiderman, 至少好玩好扭仲好靚, CA小弟冇入喇, 不過我覺得如果CA咁都值一隻牛牛以上既話....咁我會 ...
yorpheus 發表於 23-10-2011 10:43 PM

之之俠~~
正~~~~~~~~
THX:64: 但小弟都驚sad位 Y拍果d又check唔到
請問有冇咩鋪頭有得check架呢?
spiderspiderspiderspiderspiderspider!!!!!
spiderman 正好多~~! e+個價仲低左 11-12魚左右~
之後用8魚左右買多隻 綠魔真係好正!!!!
shop果D貴WOR!~唔抵..我見fb CA 無之前既人post D相咁差, 我訂左未拿so 唔知係影相唔同定咩....

THX 但小弟都驚sad位 Y拍果d又check唔到
請問有冇咩鋪頭有得check架呢?
pekachu 發表於 23-10-2011 11:00 PM
兩隻好唔同,不過整體蜘蛛好D~
咁上Y拍bid會唔會好危險呢? 驚易中sad貨:26:
咁上Y拍bid會唔會好危險呢? 驚易中sad貨
pekachu 發表於 24-10-2011 12:08 AM

上網bid ,其他figure 都唔會有咩大問題,~
但bid 之之俠就真的要小心一點,~
上網bid ,其他figure 都唔會有咩大問題,~
但bid 之之俠就真的要小心一點,~
E神 發表於 24-10-2011 12:28 AM

咁大大可唔可以講下通常有咩sad位?
咁大大可唔可以講下通常有咩sad位?
pekachu 發表於 24-10-2011 12:31 AM

其實,主要係呢款之之俠,
如唔好彩中sad ,就好難搞,,,,,,好難自己搞番好,,,,,,,

以小弟所知,

-衣服易爆線,
-衣服有洞 (特別是腳尖位置)
-心口 "之豬標誌"有甩腳,
-雙眼左右唔均一,
-頭套縫口太明確突出

當然,都要睇大大的要求~

不過我lucky, 一隻ok~~~~~~
你最好bid前問清楚賣家,
件貨有冇大問題,及可否簡單check 貨 ,∼
其實,主要係呢款之之俠,
如唔好彩中sad ,就好難搞,,,,,,好難自己搞番好,,,,,,,

以小弟所知,
...
E神 發表於 24-10-2011 00:45

E神大已經講晒重點~~
不過提提樓主, 如果係買已開品或者display過既要check check d 關節位, 如果關節位有事既, 蛛蛛俠就真的殘廢了....想換body都不行了:80:
唔該哂2位大大的意見:64:
小弟希望會抽到好貨啦
頭像被屏蔽