Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 4月魂限定 魂spec Dragonar 1 Custom

唔知呢隻有無延期呢,好似無晒聲氣咁既?
唔知呢隻有無延期呢,好似無晒聲氣咁既?
Gainax 發表於 25-4-2012 12:30 PM

頑孩子 話 4月魂限約 30/4 或者 1/5 後
回復 107# chal

Thanks bro ~~ :64:
有啲走火入魔嘅感覺,條腰拉到好長,都係之前出嘅大張正己版同大河原版正好多。反而覺得呢個系列出ROBOT魂會好啲。
有啲走火入魔嘅感覺,條腰拉到好長,都係之前出嘅大張正己版同大河原版正好多。反而覺得呢個系列出ROBOT魂會好啲。
初初睇官圖覺得好型...
宜家睇睇下覺得好似太瘦咁...:50:
變左美少女威龍..............:66:太瘦....腰幼......手臂太幼.........:72:攪到厭食症............!
日本已出

條腰好似EVA d機~~~ :78:
腰長腳短啊喂..
腰長腳短啊喂..
果汁先生 發表於 28-4-2012 06:54 PM
長腳短.......懶囉 :34:
成隻野好K形,唔知做咩野事。
官圖嗰時都係咁瘦,
可能係攝影技巧問題吧,
唔覺得有問題,以前好多手辦都係用咁既present方法, 只係另一種風格,

我本人就覺得好ok 同buy佢肯突破常規,唯一問題只係成條威龍魂spec line 風格唔統一lor,

開訂時出既圖已經係咁,童叟無欺,岩既自然會訂
唔覺得有問題,以前好多手辦都係用咁既present方法, 只係另一種風格,

我本人就覺得好ok 同buy佢肯突破 ...
Gainax 發表於 29-4-2012 06:47 PM

啱!十幾年前啲OVA設定同手辦隻隻都係咁上下,有幾出奇?