Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 4月魂限定 魂spec Dragonar 1 Custom

呢隻太貴, 都係max果隻低玩, 而且都唔差
我都有max個隻, 本來都考慮, 但個價.....而家一件玩具起碼600以上, 仲經常over 1k, 真係要慎重考慮清楚!
我都有max個隻, 本來都考慮, 但個價.....而家一件玩具起碼600以上, 仲經常over 1k, 真係要慎重考慮清楚!
Pazu 發表於 25-11-2011 12:33 PM

Frankly if you've already got Max version, needless to buy tamashii spec limited ! (unless you intend to collect the whole bandai dragonar series)

重要出埋隻最後大佬機, 救命呀:help:..................................................
應該出D2Custom,D3remake,gelf 3 types
應該出D2Custom,D3remake,gelf 3 types
Panzer 發表於 24-12-2011 09:16 AM

不能同意更多~~~~~:shy:
重要出埋隻最後大佬機, 救命呀..................................................
CombattraV 發表於 24-12-2011 03:25 AM

大佬反而興趣不大~~~造型問題~~~~:( 如果出奸角~~~出係中國打敗威龍隊個5件好過~~~~我想要把青龍刀~~~~:$

以為就快可以收工, 點知, 奸角都出...唉...:(
以為就快可以收工, 點知, 奸角都出...唉...
CombattraV 發表於 24-12-2011 11:00 AM

其實忠角仲有D2,D3 custom 2隻~~~~反而奸角仲有好多未出~~~~您知b記要搵錢~~~~不過boss機造型我就有保留~~~~:(
早幾日睇返隻D1...見倒已經黃哂...連o係盒無拎出黎o既都一樣...
隻CUSTOM九成都一樣會係咁...我反而好後悔訂左...
早幾日睇返隻D1...見倒已經黃哂...連o係盒無拎出黎o既都一樣...
隻CUSTOM九成都一樣會係咁...我反而好後悔 ...
zeven 發表於 25-12-2011 02:02 AM

師兄~我仲未訂,你會唔會轉讓張單俾我?

係盒無拎出黎o既都黃??

:die:

Zeven兄, Bandai嗰隻白色膠係一定黄ga la, 但鬼叫我地對Dragon有愛咩, 我day one開始儲佢就唸住一直做"死士"落去:! 而且其他brand真係唔方會出Dragon嘅產品ga la, 大家一齊頂硬上la........:$

魂Spec全家福(暫時)...