Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 一早就應該咁啦! DX Macross Frontier VF-25F Renewal Version

Cat Cat Skip !!?? ..........................................
S20081997 發表於 23-10-2011 12:35 PM

MF不是小弟個杯茶(雖然好鐘意VB6),有一隻VF-27,叫做現過就夠啦。
正爆 :$
..............
MF不是小弟個杯茶(雖然好鐘意VB6),有一隻VF-27,叫做現過就夠啦。
catcat 發表於 23-10-2011 12:42 PM

:71:
Me2
I love VF-1 more
1/48 is the best
waiting for Macross 30th great news :$
Me2
I love VF-1 more
1/48 is the best
waiting for Macross 30th great news
S20081997 發表於 23-10-2011 01:09 PM

硬係覺得明年會有1/48 Ver.2 (如果大圍經濟生生性性嘅話:()
靚係靚,不過諗到要全部買過晒就.......:42:
全部追過晒.......有時不是有冇錢和地方, 而是感覺很累......再過兩三年又出VER.3:71:
全部追過晒.......有時不是有冇錢和地方, 而是感覺很累......再過兩三年又出VER.3
穆•拉•布拉加 發表於 24-10-2011 03:46 PM

即係咁講...  我睇唔倒三五年內仲有咩技術上既大躍進,可以出個令人想再投資既version 3.0~

呢隻應該經得起下時間既洗禮... 一大輪既...

P.S.  雖然我相信如果Y記操刀,應該可以更好...  但version 2已經夠好,進步空間都唔會好大...
即係咁講...  我睇唔倒三五年內仲有咩技術上既大躍進,可以出個令人想再投資既version 3.0~

呢隻應該 ...
呂品器 發表於 24-10-2011 05:52 PM

就算有ver3都冇問題, 起碼大大呢刻玩得盡興都足夠了~~:he:
有冇人留意到佢頸側邊兩件甲可以拆開, 第時換甲用?
will there be heavy armor version of VF25?:63:
:71::71::71::71::71:
i skip the version 1 of YF25, may get the version 2 with full armor
我就真係睇唔出who's version 1 & 2
總之邊隻平就玩邊隻!
你估實戰咩而家!
其實dx系列真係幾靚,不過玩唔過一兩年就出隻新version,之前隻vf-25f重裝甲版又要人食多隻本體,真係另人卻步:80:
:)version 2 萬歲