Toysdaily 玩具日報

查看: 6165|回復: 22

[新品消息] Mcfarlane - The Walking Dead

睇黎Mcfarlane 靠唔到佢起死回生, 但至少攞返丁丁掌聲:34:

Review: Michael's review of the week

Review: It's all true.net

到左香港啦, 呢套係 comic version :73:
中間隻骨頭係咪山口個隻
咁隻喪屍都幾細隻
仍然係中佢D雕功,但真係有D細隻:67:
Firewalker 兄導我睇漫畫版, 非常好睇。  但好可惜Rick... Michonne 唔掂....  慳番筆錢lu.
正呀!:71::71::71::71:
M記果然比N記正!!

(P.S.原來你係呢樹嘅版主!! 失敬! 失敬! 做咩要分開美, 日玩呢......)
回復 6# gumng

McFarlane 正過 NECA? 幾年前可能係, e家? 除左Halo系列外NECA贏曬 !! :he:
回復  gumng

McFarlane 正過 NECA? 幾年前可能係, e家? 除左Halo系列外NECA贏曬 !!
Assassin 發表於 22-10-2011 12:35 AM

睇你點睇LA!!
ALIEN, 鐵血戰士, 未來戰士, ROBOTCOP, JASON , FEDDY 果D, 我都覺得 M 記造型雕功比N記正!!
睇你點睇LA!!
ALIEN, 鐵血戰士, 未來戰士, ROBOTCOP, JASON , FEDDY 果D, 我都覺得 M 記造型雕功比N記 ...
gumng 發表於 21-10-2011 11:43 AM

跟本全部你list嗰啲舊野.:38:

唔使拗, NECA 好多員工係M記過檔.
跟本全部你list嗰啲舊野.

唔使拗, NECA 好多員工係M記過檔.
Duraxyll 發表於 22-10-2011 12:53 AM

單睇呢隻WALKING DEAD 我覺得唔錯, 起碼唔似N記D 鐵血, 係個口到分PARTLNE!!
雖然果隻超多武器, 好吸引, 但見到個樣之後放棄了........
回復 9# Duraxyll

原來係咁 :@
不過NECA同大陸d廠關系麻麻, 成日出事 :60:
有d貨又唔知去左邊 (bioshock splicer wave, gears of war butcher) :56:
回復  Duraxyll

原來係咁
不過NECA同大陸d廠關系麻麻, 成日出事
有d貨又唔知去左邊 (bioshoc ...
Assassin 發表於 21-10-2011 12:21 PM

喺, 但周街買到SDCC限定, 算係咁啦.  呢邊要上網買或bid.
The Walking Dead??:@麥花靈回歸??:Q
我大鑊了!!:70:
Rare to see your sharing!  Support! :71:

Anyway, really heard no news from McFarlane at present... :(  I miss his Spwan series...
回復 4# Duraxyll
唔使客氣, 有好野真係要供諸同好.
完全刻劃出人性既光明同黑暗面.