Toysdaily 玩具日報

查看: 10476|回復: 32

[玩具報告] SIC魂大全 + CC JJ 快影

今日收到call即刻出左去拎
雖然明知set野ok搵笨....不過鍾意W就算啦

包裝同上隻電王WING FORM一樣 .... 好大盒

件當然好少 ... 因為冇EXTREME

KAMEN RIDER <s>BLACK</s> JOKER :34:

冇咩特別 ... 因為系格鬥系

KAMEN RIDER CYCLONE

反而呢隻有驚喜, 多左條頸巾似斗篷, 變相有霸氣
而且之前仲以為只系左右模覆件, 實際上左右花紋系完全唔同的, VERY GOOD

另外腰骨架系用上一set HM / LT set既設計, 比較實淨
但就唔可以直接換EXTREME上去 ... 哈 :47:

簡單黎個全合照, 雖然我冇其他大大咁犀利買齊9隻 :55:
師兄甘快手?系咪日版?照計行版可能要遲多個幾星期。
GOOD AR , I LIKE IT >T<!!!
回復 2# blk

yes, 日版
好靚呀...........
想問地台係點著燈架,糸出面剩係見到cyclone joker地台
多謝大大分享,真係唔錯喎
不過我只想要黑色果只:58:
好吸引
隻 cc 隻金屬綠色做得好閃...超正 :71:
回復 6# army512

地台要靠買腰帶送既USB先可以發光
上面綠色0個個系別色地台黎, 就系出過透明黑同透明綠
明天要去&#25886;,正呀
回復  army512

地台要靠買腰帶送既USB先可以發光
上面綠色0個個系別色地台黎, 就系出過透明黑同 ...
sraywing 發表於 20-10-2011 11:12 PM

係咪即係呢隻usb ????

擺入地台就自動著燈嗎..???
入咩顏色usb佢都會根據番usb而出咩顏色嗎...??
thx大大...
多謝師兄分享,真係快手! :71:
樓主真快手:71:
隻CC好閃又有孖頸巾:D
正!希望會出埋JOKER:D
回復 11# army512

發光既系UBS, 跟玩具既USB都系有燈的, 扭旦版冇燈
地台本身冇特別, 只系有個位比你拍個掣