Toysdaily 玩具日報

有冇人買左wii 炸彈人, 可唔可以介紹0下

尋日見出左了~
一隻好似唔應該在 wii 出既 game... 因為係將個手掣打橫玩!我玩左兩個多鐘。
story mode 一開始玩舊 game 環遊世界射波波! 再唔係玩番隻基本既炸彈人!
不過... 有時間我會再了解
補充 隻基本炸彈人係 一對四 (互炸果隻 = 一個對三個電腦), 並唔係 story 模式, 可能我未識選擇。不過...
我大人玩 cooking mama 都唔玩佢... 又浪費金錢喇! (比佢外表吸引左)
謝謝cclphx 大大~
又補充多句... 我大大都唔玩既原因... 係幾難玩... 因為要升開新 GAME, 要玩齊 5個 LEVEL
後面 兩個 LEVEL 通常都係 唔可以失手...連六十, 又或者保持四, 五分鐘... 內唔失手。
總之, 連我都要玩六 至 七次先成功... 我大大...只好放棄!
我都有玩...

sotry mode,load好耐先入到game,成10幾分鐘......
一開有幾個小遊戲,射波波,look波波果d....不是太好玩,
同上面講一樣,頭2-3個level ok,4-5開始難....

classic mode,最好玩,可以4個人一齊互炸,
有得鬥快搶皇冠,或者鬥儲得多星星,
玩炸蛋人,都係想玩classic先好玩.....

:!