Toysdaily 玩具日報

查看: 2471|回復: 14

[個人收藏] 所餘無幾的MARVEL 6"~

事源係2年前,因無晒位
所以一次過賣左成過百隻 6"
留返自己最鐘意既~~~~
不過.........搵唔返隻6"牌王(好肯定無賣走)~~~
SANDMAN D手配件又唔知去左邊~~~:70:

唔捨得拆既特別版GHOST RIDER~~~

其實仲有IRONMAN MK 1,5,6 , WAR MACHINE~
不過出左POST先醒起唔記得影~~~
Wa~~~~~ good stuff!!!!!!!!!!!!
wanna sell?? :58:
wa...sell more than 100pc? why ar..
wanna sell??
pierreinhk 發表於 18-10-2011 10:20 AM

SORRY~~~呢D係自己最喜歡~唔賣的~~~~

wa...sell more than 100pc? why ar..
Grimlock 發表於 18-10-2011 10:22 AM

因為......無咁多位DISPLAY~~~
放晒係一邊,又封晒塵
每個月又要同過百隻大爺去沖涼:70:
SO把心一橫放晒佢~~~~
我都有同你相同經驗,因為要搬屋,要賣掉好多ML,由Series 1 至 Series 10 都有賣,衣家諗起最唔捨得 Gambit、Deadpool、Hawkeye  同隻 Colossus~~~
回復 5# ernest1008

wow!! tell me earlier ar ma....dont need to buy from xbay!
我都有同你相同經驗,因為要搬屋,要賣掉好多ML,由Series 1 至 Series 10 都有賣,衣家諗起最唔捨得 Gambi ...
Altezza 發表於 18-10-2011 10:29 AM

你唔留返D????

回復  ernest1008

wow!! tell me earlier ar ma....dont need to buy from xbay!
Grimlock 發表於 18-10-2011 10:31 AM

成2年前既事了~~~~
當年我只係CD-ROM~
:71:ERNEST大大, 你D 6"收藏好強呀
賣走咁多都仲.......................:31:
舊既唔去~新既點黎呢:58:
收藏好正! :shiny:
舊既唔去~新既點黎呢
waiwaigor 發表於 18-10-2011 11:46 AM

MARVEL野,而家主攻3.75"了~~~~~~~~
一來6"ML唔係好多地方有
有都要一SET SELL
SO,有散買先會入
你唔留返D????

成2年前既事了~~~~
當年我只係CD-ROM~
ernest1008 發表於 18-10-2011 10:43 AM

我只留翻所有 ironman 同 spiderman 咋, 直至 Ironman Movie 再出六吋, 我再開始玩翻六吋, 而家玩埋 3.75吋 tim~
MARVEL野,而家主攻3.75"了~~~~~~~~
一來6"ML唔係好多地方有
有都要一SET SELL
SO,有散買先會入
ernest1008 發表於 18-10-2011 12:19 PM

仲有噤多都算所餘無幾?我得十隻留下!
師兄依家玩3.75"? 有幾多珍藏品?show d 比大家look look la!
回復 14# gumng

我果d入晒箱了
況且我果d唔係咩珍品,只係d普通野
要等放大假先可以搵出黎影相~~~~

ps:你d收藏都好多...因為我有睇你個blog~~~~