Toysdaily 玩具日報

查看: 3084|回復: 15

[詢問] 有關3A 4 pack grunt DIY

請問隻DIY Grunt係咪一定係全白色?因為有人話有random全黑版!
有請各3A達人指點!:64:

4pack grunt中有4隻色, 其中已經有一隻係黑色版, 另外diy係全白色的.

仲有會員版 - JUNGLE RANGER & MEDIC

同一隻隱藏的秒剎 - EMGY GRUNT :handshake:

仲有會員版 - JUNGLE RANGER & MEDIC

同一隻隱藏的秒剎 - EMGY GRUNT
varitronix 發表於 17-10-2011 07:14 PM

咁隻EMGY係隨機係邊款度???
咁隻EMGY係隨機係邊款度???
Toruk_Makto 發表於 17-10-2011 07:21 PM

EMGY唔係隨機架, 係要起訂購的某個時刻好快手按中先有.
EMGY唔係隨機架, 係要起訂購的某個時刻好快手按中先有.
varitronix 發表於 17-10-2011 07:32 PM

chok出黎???:?
回復 2# varitronix
逃保有個拍賣描述:
Grunt 是有4个款式:Desert、Stealth、Deep Powder 及 DIY版本。
DIY版本非黑即白,发售形式是单只及四只套装。
係咪之前未發售時以為係咁?
回復  varitronix
逃保有個拍賣描述:
Grunt 是有4个款式:Desert、Stealth、Deep Powder 及 DIY版 ...
Toruk_Makto 發表於 17-10-2011 08:18 PM

我估應該係瓜, 宜家都有晒實物相同好多大大都已經揸起手玩緊. :36:
現在只差MEDIC同EMGY未出貨.
都有大大起陶X買好似話平成2條魚, 係咪呢?
我仲想買多隻黑色.:46:
頭像被屏蔽
都有大大起陶X買好似話平成2條魚, 係咪呢?
我仲想買多隻黑色.
varitronix 發表於 17-10-2011 08:27 PM

差不多同價, 人民幣現在好高呀 !!!!  剛在淘X 買了2 隻HK已沒有的舊款 !!!!
差不多同價, 人民幣現在好高呀 !!!!  剛在淘X 買了2 隻HK已沒有的舊款 !!!!
RRAAYY 發表於 17-10-2011 09:47 PM

RAY大, 即係買咗咩好野?
旺角黑色已無晒... 我都唔知仲有邊度有..(除網上)
dogjumpjump 發表於 17-10-2011 08:56 PM

其實如果真係鐘意, 起雅X貴少少都無計LA, 遲D賣埋想搵又無都幾#引.
如果JUNGLE同666我都有朋友有多, 不過黑色就無LU.
RAY大, 即係買咗咩好野?
varitronix 發表於 17-10-2011 10:46 PM

You will see later this week :shiny:

Need to sell more old HT to fund this project .....  :(
You will see later this week

Need to sell more old HT to fund this project .....
RRAAYY 發表於 17-10-2011 10:59 PM

大大, 好心急想知阿, 要去到夕陶X買舊野, 一定係神物了.
:D:D