Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] 超級英雄之救尾行動﹣第一回(小心劣圖傷眼)

201X年“尾國總統”奧巴媽在XXXX酒店開答問大會
奧巴媽:請大家隨便發問!:34:

記者KENT:請問除左印銀紙之外,你仲有無方法改善經濟?尾金就變廢紙LA:53:
奧巴媽:這...這....:45:

記者KENT:即係無計啦!:blame:
奧巴媽:有....不過係秘密...:o
保安J:好啦!總統腳痛,記者會中止,再問就開槍!呯!!:76:

回到白宮後!奧巴媽即刻叫佢手下“樂周長”見佢!
樂周長:總統大人咩事?:64:

奧巴媽:樂!尾國依家好危險{:6_192:}我有個任務比你! 要救尾國就一定要靠你!!!!:34:
樂心想:唔慌好野啦今次:42:

待續........(應該有下一回...):35:
正;) wait for the next
Ps:is that worth that I buy obema??thx
支持樓主繼續..........:71:
快的有下集~~~~~~~~:63:
Oh no~~~~~~~~~~~~~~~ that's great! As good as Dead Walking!:73:
回復 3# Sun$hine

多謝支持!:35:第二回已製作中!:36:
回復 2# Alex23
買啦!obema真係好好玩!:35: