Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 日本意外收穫-----------怨念物SHF幽汽

去左日本幾日,琴日係最後一日,但係都冇買到Figure:56:等坐車去機場果陣就去左酒店附近地方走走
點知去到一間商場搞緊個賣中古品FIGURE既活動
我見到又有神話又有SHF就行去睇下
一望之下,嘩,居然有隻SHF幽汽,就攞上手睇
咩話? $%)) YEN:@,仲要KEEP得好新:71:
即時就決定買,因為我好耐之前係香港想要果陣已經炒到上8字頭,仲要係2手
雖然依家呢隻都係中古,但平過我之前過半咁濟
YEN價平真係好{:1_197:}

3年之後你終於到我手:$

同當年炒到痴線既NEW電合照(果時高追,依家一文不值:70:)
頭像被屏蔽
今日先係日網執到隻唔洗5魚hkd既全新
呢頭就有師兄開post
真係q
恭喜師兄消除怨念!  日圓匯率下跌回正常一點水平, 確是令很多新品/中古品價格都相對便宜不少! : ...
mythsgod 發表於 23-12-2013 01:36 PM

但有D貨品例如神話就其實大部份都係香港平D
去日本買就真係要尋寶心態去搵玩具
呢頭就有師兄開post
真係q
cergo 發表於 23-12-2013 03:44 PM

恭喜師兄都有正野玩:71:
如果可以真係想入多隻擺另一個形態
我都想入番隻...:63:
呢頭就有師兄開post
真係q
cergo 發表於 23-12-2013 03:44 PM

有咩方法可以係日網買到?
Good! You are so lucky!!! :71:
恭喜Brother入到心頭好。
但如果忍得手,等2.0吧。
恭喜cHing. 我都想入多只摆令一只form.