Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ScarletSpider

[個人收藏] Hottoys Indiana Jones (再加3張頭部相)

既然大家的要求嚴格, 那就不要對於各家figure公司出品的品質有不公平的評價...我說H記這隻Jones DX根本就是 ...
Magica 發表於 16-10-2011 10:30 PM

戰妃兄,Superman 好似係金大師雕的...
回復 13# 凶星
除左左邊袖口D舊化陰影位差左外,整體係OK,始終大貨生產好難完美
回復 14# 558558
我估0甘多人唔滿意係因個頭雕,平心而論0甘講,你話佢完全唔似我個人覺得唔係,但眼球同眼窿唔夠貼,令隻眼好似深左,做成下眼線有D粗,係差左D,好似T2亞諾就真係每個角度都好似,不過呢隻Indiana Jones我個人系OK的,希望出埋Henry Jones!
回復  凶星
除左左邊袖口D舊化陰影位差左外,整體係OK,始終大貨生產好難完美
ScarletSpider 發表於 17-10-2011 01:31 PM

但係我件,前後上下左右, 都有一撻撻灰色...................
果D該係舊化令到件褸好似好多塵,我果件都有0架
果D該係舊化令到件褸好似好多塵,我果件都有0架
ScarletSpider 發表於 17-10-2011 02:23 PM

thx~ 咁我唔去換了, 我以為比海棉染左色~
但係我件,前後上下左右, 都有一撻撻灰色...................
凶星 發表於 17-10-2011 02:13 PM

衰鬼 ... 影到1:1咁, 買番件自己著...
衰鬼 ... 影到1:1咁, 買番件自己著...
558558 發表於 17-10-2011 02:41 PM

1:1 已有:he::he::he:
老實啊!最主要是因為價格問題,如此款不是$15XX而係$7XX,我想很多人也會接受了,我想沒有人希望用$15XX買此質 ...
kingkongbb 發表於 16-10-2011 11:30 PM

我都同意你說到的價格問題, 上年在HT買咗M記鐘博士同佢父親都係用咗1K多小小(當時連博士個仔都做特價清貨)
須然頭雕唔係好似, 自已都要上小小色, 不過都玩得好開心, 今次要$15XX而個頭雕咁樣, 我就覺得唔係好值 !