Toysdaily 玩具日報

樓主: freemakemake

[分享討論] 獅子EX 港版QC真係有問題。有相啦!!!

大家講拎返舖換!其實大家要留意一件事!我假設有兩間舖A同B!A舖係同瑞華行sales直接拎貨!亦即係瑞華行有記錄的客人!而B舖只係同A舖拎貨賣!當中有無利益或抬高價錢我地唔知!但問題出現啦!如果我地買完件貨有問題想換parts!想去交瑞華行處理!佢地睇單如果唔係A舖的單!佢地係唔理架!佢只會叫你去返B舖到換或請你同B舖了解返貨品來自邊間舖!請佢交A舖通知sales再交回瑞華行再轉交bandai檢查!其實咁搞去唔係從瑞華行入貨的舖頭買玩具!即係同買水貨無分別!
:80:我入左睡神, 死神同冥王後而經決心唔買神話....一黎真係太多, 2黎個qc真係令人怕怕
EX個包裝其實都有問題.....而前神話都話可以開黎睇下...睇下有冇表面傷痕.....而家包裝係靚, 但同好多師兄講一樣, 抽大蛋, 抽完又要等, 等完又未必有得換, 玩得咁辛苦...我都係返返去玩拉打算...:79:
小弟一向都係買日版初版,好彩無中過SAD貨.:52:
港版未買過,原來會咁......:53:
咪傻啦,乜版都係一L樣QC,只係你唔好彩
點解我會知,因為我識做笨大CQ 既人
多謝師兄無私分享.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 80# 幻霧

agreed!!!!!!!!!!!!!!!!!!
原來咁多大大 sad 過我:30:
我覺得無所謂
有得玩就開心
好彩無事~~~~~~~:42:
回復 84# fire526438

我就係想開心,件野咁X樣點開心呀?
送就冇野講,真金白銀買架.....
我果隻就頭盔同右小腿甲有一點甩油:42:
拆果時仲成pack拳甲件跌晒落地, 而家花多件拳甲:56:
又真係好難接受啊!!!!咁明顯......
日版咪又係會中SAD貨,如果港版真係咁差又唔會得你一個post呱
我面罩冇事..但腰甲花左..我寧願要個冇花既腰甲..:56:
好嚴重下@@
今次qc真係差強人意
仲賣(炒)到咁貴,灰