Toysdaily 玩具日報

查看: 15322|回復: 39

[玩具攝影] 因為我是獅子座【聖鬥士聖衣神話EX : 艾奧里亞】別望真我 淚滴的笑容

因為我是獅子座【聖鬥士聖衣神話EX : 艾奧里亞】別望真我  淚滴的笑容

是我第一次聖鬥士星矢產品...  因為我是獅子座... well... make it standing firmly and these 2 poses consume me an hour... probably my last seiya product
Anyway, enjoy!
http://blog.yahoo.com/gundamefsf/cover

依戀中依稀中依依中  每晚慣望長空

春的風秋的風冬的風  我也覺得冰凍

別望真我  淚滴的笑容
我有我覓小鳥的影蹤
:71:影得 ,太吸引了,漂亮~~~~
雖然我係雙子座... 但今次隻LION比雙子更好!
嘩,第2張堅係影到有果個感覺,好有feel!
Support EFSF from LEO post LEO :71:
估唔到樓主都中隻獅子
Support EFSF from LEO post LEO
S20081997 發表於 13-10-2011 23:01

haha, a rare collection of mine ....:35:
haha, a rare collection of mine ....
Gundam@EFSF 發表於 13-10-2011 11:49 PM

This is a great item U need to buy ~~~~~~~~~~~~~

support!!:71: 我唔係獅子座,但都忍唔住買左

呀流哂口水啦。。。。。:71:
影得靓!!
感謝分享!!:64::64::64:
對與錯盡已淡忘  彷彿已交出一切 願放縱....  劉華舊歌, 小弟都啱!!
小弟今日都入左!!  紅眼mode 正d!!!

P.S.
Gundam@EFSF大大, 小弟近來為左聖衣神話+LEGO, 高達既入手量大跌...
great great photo!!!!!:handshake:
好有feel呀.........
影到獅子勁型!~~~~~~