Toysdaily 玩具日報

查看: 9636|回復: 39

[個人收藏] 全民 ThreeA !?

好, 既然大家對 ThreeA 已有認識, 就貼一貼在下既小小收藏品

de plume 系列

1/12 小 tk 們

1/6 大 tk 們

enjoy
嘩~~~~~ ching 哂冷:71:
WOW.....你幾時開始玩3A架??
全部都係用錢砌出黎! :66:
估你唔到!參見 ching!:shiny:
好, 既然大家對 ThreeA 已有認識, 就貼一貼在下既小小收藏品

de plume 系列

1/12 小 tk 們

1/ ...
ckwan 發表於 11-10-2011 11:48 PM

香港神级3A收藏達人終於出來晒一晒冷 ~ :$

近來TD真是多了很多人分享玩3A產物, 皆大歡喜 ~ :43:
參見神物白 tk∼∼∼!!
好彩我唔係一模多色狂熱者,唔係實比 ching 毒死∼:34:

btw,1:12 tk 正爆,ching 真係慢慢逐隻買架?玩左 3a 幾耐?
香港神级3A收藏達人終於出來晒一晒冷 ~  

近來TD真是多了很多人分享玩3A產物, 皆大歡喜 ~ :43 ...
ATOM2003 發表於 12-10-2011 12:44 AM

同意, 他絕對稱得上是香港神級3A收藏達人!
有機會真係要去朝聖下.:71:
樓主搵個展覽地方Show出黎給大家看啦!!!!
真的很多, 除了錢外, 找到那些珍藏也需時不少呢...
WOW.....你幾時開始玩3A架??
試試刀 發表於 12-10-2011 12:10 AM

上年十月十四號, 剛好係 JC 發售前一日!

香港神级3A收藏達人終於出來晒一晒冷 ~  

近來TD真是多了很多人分享玩3A產物, 皆大歡喜 ~ :43 ...
ATOM2003 發表於 12-10-2011 12:44 AM

神級達人真係唔敢當, TD 多左人玩, 分享 3A, 都要多得大師你大力推動呢

參見神物白 tk∼∼∼!!
好彩我唔係一模多色狂熱者,唔係實比 ching 毒死∼

btw,1:12 tk 正爆, ...
kaiserfrog19 發表於 12-10-2011 01:15 AM

開始時我都覺得一模多色好呃錢, 但 tk 呢個角色唔同顏色真係唔同味道…買下買下就…
呢堆呢之中, 最神唔係白 tk, 係初代 Nom De Plume, 3A 既第一隻 1/6 啊

同意, 他絕對稱得上是香港神級3A收藏達人!
有機會真係要去朝聖下.
varitronix 發表於 12-10-2011 02:03 AM

明年 3A 香港展覽, 大把神物可以朝聖, HOHOHO

真的很多, 除了錢外, 找到那些珍藏也需時不少呢...
yklamhk 發表於 12-10-2011 01:21 PM

對, 有些要好運氣才能收到呢
隻隻都係罕有FIGURE
紅黃de plume,好想要
紅黃de plume,好想要
metalsad 發表於 12-10-2011 11:54 PM

哈哈, 真識貨....:34:
1/6關帝宜家有錢都未必買到, 反而遲D出的1/12買黎止下引LA.
多謝師兄無私分享.!!!!!!!!!!!!!!!!!!