Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 唔好激嬲我!!!!你唔想見到我嬲個個樣!!!!!

今次膽粗粗咁放下自己d美玩上黎

好記得佢係我第2隻美玩
當初眼見佢個陣就已經入左迷,,,當時冇即刻買,,,不過行多陣就真係忍唔住入左佢a_a係就係2手,不過一拎上手真係一流:71:

個個氣勢,,,個個霸氣,,,個個怒氣,,,真係完全表達晒出黎!!!!!!!!!!!!!!!!

講到e到我諗大家都知我今次係想介紹邊個比大家啦

就係佢啦!!!!!!!!!

話說HULK本身並唔係以綠色為主色,係以灰色為主色,但由於印刷問題就開始用綠色做主色,

為當一有人激嬲佢個陣就會開始由正常人變為HULK

一身肌肉

綠色

一臉怒氣

同本身既佢

大佬真係差幾皮:45:

但係變左e個狀態既佢,就會失去左佢既智慧,而且控制唔到自己

但係比著我如果有得變咁大隻又好打既我都希望變到咁a_a

就係得咁多相炸,,,,如果大家鐘意既,,,我唔介意影多d
希望大家比下有關影相既意見啦

順帶一提,,,,World War Hulks入面HULK係咪死左???之後又點解復生左呢???
對漫畫唔清楚
不過6"來說 這隻算是最靚的一隻
今次膽粗粗咁放下自己d美玩上黎

好記得佢係我第2隻美玩
當初眼見佢個陣就已經入左迷,,,當時冇即刻買,,, ...
hong16788 發表於 13-10-2011 10:38 PM

激嬲我捉你去賣!!! HAHA!!
"Face off" Hulk is the Best of the Best!!!!:71:
對漫畫唔清楚
不過6"來說 這隻算是最靚的一隻
kaselai 發表於 14-10-2011 12:20 AM

我一拎上手個陣我都覺得真係好有氣勢
激嬲我捉你去賣!!! HAHA!!
gumng 發表於 14-10-2011 12:25 AM

反而係我比人賣係咪haha
你d架都幾夠力啵@@
"Face off" Hulk is the Best of the Best!!!!
pierreinhk 發表於 14-10-2011 07:03 PM

face off好多都好靚,,,ca都係
個架唔關事架!
只係比一級樓梯hulk踩!