Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 我知成板都係,我知我遲左D,我知你睇到悶,我知我知我GGGG

等左隻造型靚,又唔太貴既始源勇者王好耐,記我好耐
之前見過MAX隻4G賣8百幾,但細個無咩錢買好後悔,
後來先知隻野好易爛就無諗住買番,就咁就唔知等左
幾多年,終於等到隻sr合金。
近排買番黎d玩具都係開盒display就算,今次點都要玩
下佢,咁就順便影下相,又可以上浮出下post

真係齊企都好正

側面有d廋,不過唔會咁睇啦

後面對翼好正,又輕身所以隻野企得好穩

半張對比,開係好易,閂反而有小小技巧

全開好正

轉左360度

我覺得佢隻腳個設計貼地性就算把啦,最緊要企得穩又好睇,所以隻腳可以拉出黎好有

可以留意下左右腳,左腳左面係拉出左,比右腳自然,四面拉哂仲可以增高

到左例牌野,就咁玩左幾個鍾,抵哂!

多謝觀賞!
PS:GOOGLE貼圖都幾方便,仲可以修下圖

好帖~就算洗版都要支持吓~
成個版都係到放毒,陣間就去睇下咩價{:2_295:}
P.S.好似有D高低翼問題???
Agree and I can feel your passion.  Hope will get mine with a good QC today. :43:
超同意...今次呢隻GGGG勁正呀!!!!!!!!!!!!!!!
回復 3# johnson1

我睇番都有D唔平衡,應該係我擺POSE問題攪到腰側左
終於望到個POST隻野係識企嫁啦...
同埋GGG個D效果件原來MATCH到GGGG
等我影相時參考下先:71:
Wash wash wash x 100000000000
自己岀帖子∼也要支持,今次出得太捧了:71::71::71:

nice photos:71: