Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] <機械之猩>3A- Mongrol(by:sumsum)

相太正了 ~ ! 中毒!
頭像被屏蔽
sumsum兄放毒!Mongrol好正!
SUMSUM 兄, 呢一隻原價幾多$ ? 有D興趣...但仲係原色同黑鐵版選梗

同埋係唔係銀城有專門店, 知唔知係幾多樓? 如果係, 好過上網買LA~
红猩猩正啊:71:外拍效果也很棒:71:
直情係精華篇!犀利呀!讚!:71:
SUMSUM 兄, 呢一隻原價幾多$ ? 有D興趣...但仲係原色同黑鐵版選梗

同埋係唔係銀城有專門店, 知唔知係幾多 ...
maxy2k 發表於 11-10-2011 10:13 AM

我係之前喺HT門市訂,而家現貨市場我反而冇留意..
銀城,我都有參觀過。呢度吾太方便指明店舖地址..只可以講吾需「上」樓上電梯~haha~

直情係精華篇!犀利呀!讚!
沉默是柑 發表於 11-10-2011 10:21 AM

精華?ha~
過獎喇...:36:
果d打幾行字,寫d無聊內容「膠」post,果d先係正post~
點擊率過千,回覆率又高~ YEAH!:43:

靚相. 好正!!!!!!!!!!!!!

雖然阻力有限, 唔想比人偷相加返簽名會好少少.
靚相. 好正!!!!!!!!!!!!!

雖然阻力有限, 唔想比人偷相加返簽名會好少少.
initial 發表於 11-10-2011 12:31 PM

小弟覺得,加水印、簽名只會破壞相片完整性...:65:
我其實吾係想「阻止」某些人,只係想某些人做事前「用腦想」~
等於有人打劫,警察一槍打死佢可以改善嗎...不如教育佢哋做事前認真想一想~:65:

小弟覺得,加水印、簽名只會破壞相片完整性...
我其實吾係想「阻止」某些人,只係想某些人做事前 ...
sumsum.com 發表於 11-10-2011 12:37 PM

明白, 正如無理由個女仔著低兇短裙就預o左比人抽水, 但係做銀行都唔會擺d錢出櫃面比人任睇. 如果有時間咪做多少少, 好似大畫家, 攝影師都會加簽名. 雖然有心偷加o左都可以cut o左去.......
ching, 我只係覺得呢度d大大咁比心機影完, 比人一個唔該都冇就偷o左去好唔抵. 冇利益都算, 但我就試過比人偷我d 相去搵錢.........
明白, 正如無理由個女仔著低兇短裙就預o左比人抽水, 但係做銀行都唔會擺d錢出櫃面比人任睇. 如果有時間 ...
initial 發表於 11-10-2011 12:54 PM

多謝你意見~
Hehe~ 你d形容比喻好到肉。
其實我知情之下被人「借圖」,我ok~
但某些人盜用冒充作自己作品,仲「勇敢」到post 上TD 呢度,又真係好猖狂...

好圖,好物!:71:

小弟最佩服嘅係拖佢出去外拍嘅熱誠。

睇得出太陽好毒,但影出咁靚嘅相真係抵番晒。
頭像被屏蔽
強帖留名...

睇來好似拖到去東涌碼頭影, 樓主真係有心有力..

隔離iron monger我估都要三千
呢隻巨物真係好正, 上色一流,. 千到尾都可接受

只可惜之前bramble巨炮都未入.. 所以要入咗之後先再追返呢隻..
如果屋企有位.. mongrol同bramble係必入之選..
好分享~出心出力....但見你d相...會唔會好易跌落海...:Q
SUM兄~~個POST VERY GOOD ~!!!:71:

我一直覺得佢係大鐵牛....而下巴條鎖鏈就好似流緊口水咁....:DD