Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 玉皇朝精品專區 (P.23 加入1:1 原大子母幻彩天晶!!)

回復  上下盤
師兄,我都掉左好多
但有部份真係唔捨得掉.....
EDMONDLUN 發表於 26-12-2012 06:50 PM

掉左D咩:50:
我唔算多啦,當年好多身邊朋友(買賣兵器識o既)1比1各款或12'都儲,最後都丟哂。

我丟得最多(四 set)係神鵰果套七件裝,應該手工最差,氧化最快。
回復 121# mushroom
:38: :38: 兵器.........
回復 122# 上下盤
:54: :54: 師兄,諗起果時真係幾風狂!!!!!
我覺得兵器熱勁過而家既HOTTOYS~~:67: :67:
回復  上下盤
  師兄,諗起果時真係幾風狂!!!!!
我覺得兵器熱勁過而家既HOTTOYS~~
EDMONDLUN 發表於 26-12-2012 10:21 PM

不會吧...............HT電影figure,行街經過的女仔都會識..............港漫就..........
回復 125# mushroom
師9,當年真係好勁架!!!!:$
我試過排通頂~~:(:(
頭像被屏蔽
回復  mushroom
師9,當年真係好勁架!!!!
我試過排通頂~~
EDMONDLUN 發表於 26-12-2012 10:57 PM

我見你同款都買3把:36:
回復 127# communistic
:67:真係往事只能回味...........
回復 128# mushroom
係呀............:30:
諗起都幾痴線............:54:
係呀............
諗起都幾痴線............
EDMONDLUN 發表於 27-12-2012 10:55 AM

地神兵,奔雷刀

其實喜歡一樣野,無理由熱潮過左就唔喜歡

當初為甚麼喜歡神兵?
回復 131# mushroom
師兄,其實主要係睇左神兵玄奇~~:71::71:
我最鐘意係虎魄:):)
當年漫畫主要兵器都係刀劍,但神佞比較特別,10把都唔同~~:$:$
一睇之下就完全中毒了...........:die::die:
回復 131# mushroom
師兄,我邢家都仲好鐘意神兵架~~:$
所以唔捨得掉.......:!
師兄,我邢家都仲好鐘意神兵架~~
所以唔捨得掉.......
EDMONDLUN 發表於 27-12-2012 11:07 AM

咁你快D找返moonwhite師兄..........佢唔見咗
回復 134# mushroom
:@唔見左...........
不過真係好耐冇係果邊吹水了............:67: