Toysdaily 玩具日報

查看: 84765|回復: 419

[玩具攝影] 玉皇朝精品專區 (P.23 加入1:1 原大子母幻彩天晶!!)

Godzima大大的

好野呀﹗買到原色,大大喜歡原色多一點是嗎?
好野呀﹗買到原色,大大喜歡原色多一點是嗎?
多其 發表於 10-10-2011 03:29 PM

一來喜歡忠於原著,二來無咁多錢買晒所有版本。

不過有些刀劍都會入金色版,因為我喜歡金色。

其實把天晶不是原色的.....
馬後炮︰「係,你把天晶唔係原色﹗」
當年好似有幾隻色
原色,夜光,同透明(好似中有分有無金粉)
同埋噬魂都唔知咩色先算原色,佢本書有時黑,有時紫
嚴格來說,你把鳳凰都不算忠於原著
家下d size越來越細...........

上年入既9吋應龍
當年好似有幾隻色
原色,夜光,同透明(好似中有分有無金粉)
同埋噬魂都唔知咩色先算原色,佢本書有時黑,有時 ...
rayliww 發表於 10-10-2011 10:32 PM

佢話原色版就信了,不過睇封面盒都睇到個顏色

神王 發表於 10-10-2011 10:50 PM

無計,佢話係原著色我就入,無得捒,其他帝品版本仲唔似,除非入4吋版那些。

家下d size越來越細...........

上年入既9吋應龍
神王 發表於 10-10-2011 10:57 PM

呢把少見,神兵3.5出的兵器唔算多,可能係水尾啦......不過我唔清楚,可能出品精美少人放都未定。

師兄你咁後期先入返?
佢話原色版就信了,不過睇封面盒都睇到個顏色

無計,佢話係原著色我就入,無得捒 ...
mushroom 發表於 10-10-2011 11:21 PM

果時唔中,上年見平咪入lor
我果2把青雷都係當時唔中...........1把後追貴入,另1把估唔到平入
果時唔中,上年見平咪入lor
我果2把青雷都係當時唔中...........1把後追貴入,另1把估唔到平入
神王 發表於 10-10-2011 11:48 PM

青雷見過兩次平都無入,因為我無睇過神兵3.5
青雷見過兩次平都無入,因為我無睇過神兵3.5
mushroom 發表於 10-10-2011 11:53 PM

3既天晶根本唔得,係打散後得青雷紫電ok
把26吋青雷只係1魚,唔入都有d對唔住自己XDDD

1既魔兵又唔出哂,有d可惜
3既天晶根本唔得,係打散後得青雷紫電ok
把26吋青雷只係1魚,唔入都有d對唔住自己XDDD

1既魔兵又唔出哂 ...
神王 發表於 11-10-2011 12:24 AM

其實魔兵的設計已經無天神兵咁有靈氣,出了那幾把都算了。

我都係上個月至入到12吋無妄同疚瘋
其實魔兵的設計已經無天神兵咁有靈氣,出了那幾把都算了。

我都係上個月至入到12吋無妄同疚瘋
mushroom 發表於 11-10-2011 12:38 AM

起碼出 十全魔兵
第9既人型魔兵又幾特別
我都係鐘意十大天神兵~ 同十大魔兵~ 之後果到都好怪:80:
神王 發表於 10-10-2011 10:50 PM

如果忠於原著,應該係當年紙盒裝果隻帝品版,全銀色