Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: KEYMANGER

[劇場創作] Juno重金拍攝音樂映画,宇宙大帝実写化!

一向太喜歡睇一些一味係咁踩的評論,因為無建設性,亦唔中肯。

不過呢位的評論睇落又幾中肯,亦好愛 ...
mushroom 發表於 18-11-2011 10:15 AM

睇左佢寫的內容我都覺得佢係有研究下電影..
post佢係因為..非影評人寫,而係出自一般戲民寫而又深入d ge影評...我只睇到呢篇...::((因我吾信yahox d評論)
佢講o既都有道理, 不過真係未至於咁差~~
我有去睇, 我同d friend都睇得幾開心~
有d童年回憶, 有d熱血, 有d夢想~
雖然唔係拍得好有水準, 不過如果係早場or特惠價我絕對支持大家睇睇~~

(我同d friend都覺得, 如果呢套片全部轉晒日本演員, 肯定個個都話好好睇, 咁會唔會係因為我o地戴o左日本顏色o既眼鏡去睇呢套片呢~?)
有d童年回憶, 有d熱血, 有 ...
車仔 發表於 18-11-2011 04:07 PM

可能太重口味…一般人根本唔知佢想點。
好似玩萌,玩惡攪既動畫,普通人根本睇唔明。要中左好深acg毒既人先明…
有d仲深到,普通acg人都唔明…要去到重症者先明…
唔知呢套野係咪咁呢?
有d童年回憶, 有d熱血, 有 ...
車仔 發表於 18-11-2011 04:07 PM

我會租碟睇......................
I support JUNO, some of his songs are really good!   But ........... 黃精甫 ...... :72: ..... never !