Toysdaily 玩具日報

樓主: Gundam@EFSF

[分享討論] 機動戰士AGE 第49話最終回【解脫了.. 】 集中討論區

今集打得好超級系! 勁!
但D卒仔換左裝備都係俾人玩, 認真無謂...(可能係為左出模型)
又明日野係咪因為個仔唔係同山田生既, 所以特別對佢黑口黑面?  :66:
AGE2既人物比較立體左少少, 希望往後劇本越來越好啦~~
WHAT THE!
Panzer 發表於 19-3-2012 01:32 AM

正樣...笑正:34:
そうとも、この機体こそ…人類を導く、ガンダムだ!:x :time:
そうとも、この機体こそ…人類を導く、&#12 ...
VEDA 發表於 20-3-2012 11:40 AM

REBORN ??
回復 513# VEDA

haha, Ribbons & Reborn Gundam!

阿當母注定同羅瑪莉一齊,之後又好似菲利特咁超憎烈根(即ue),就因為同伴戰死(我估今次係白狼,點解?,睇番op差唔多尾,有個圖係類似離魂咁咁)/自己的朋友同自己決戰,最後朋友戰死(新一代馬沙)

菲利特:一開波老媽比ue害死+山田比ue果位豆丁(即日後馬沙叫佢做哥哥果位粉皮)利用+間接害死山田
阿當母:白狼因為自己戰死,同馬沙一戰,馬沙戰死
我估係咁

之後阿當母又做總指揮,到佢個仔渣高達(第三部),佢爺爺菲利特仲係到,但太爺我諗都走左,由學生哥升左做軍人(可能自己想入/阿當母推銷)
不過阿當母我諗唔似菲利特咁,咁有戰略性去打ue
阿當母注定同羅瑪莉一齊,之後又好似菲利特咁超憎烈根(即ue),就因為同伴戰死(我估今次係白狼,點解?,睇番op差 ...
pochuk1234 發表於 20-3-2012 11:22 PM

會唔會學嘉美尤咁癲左
而起癲之前同花澤配的那個做人
得左第三代出來...
If they could make the story that 阿當母 joined UE because of his best friend as he discovered that actually EFF was wrong, it might be more interesting.........

可能係花澤配最糟糕嘅角色... 羅瑪莉... 妳想點呀?...

瘦田無人耕... 耕開有人爭?...

果然參軍係為咗...

亞瑟姆... 係咪你當年抱咗羅瑪莉入保健室之後滿足唔到佢呀?...

新裝備... Double Bullet登場...

連操控捍都會變形...

嘩...

係TransAM Rasier 定 Twin Buster Rifle 呀?...

喂喂喂... 模型唔係咁大碌過喎...

打死4個 X-Rounder... 但就輸咗條女...

果然... 兩男一女係個嬲字... 並唔係3P...

前艦長...

今集ED... AGE-2變咗做DB型...

怪喇, 劇情咁推進落去羅瑪莉點同二代生仔呢? 定係三代主角要換髮色呀?
DB好狂喎, 一野片底兩隻XR(唉, 出場唔夠2集就領便當).
二世祖幾時進化呢? 會唔會變身成為比XR更強既super form ?:x
回復 521# 小櫻

Thx 4 update!:handshake: