Toysdaily 玩具日報

樓主: Gundam@EFSF

[分享討論] 機動戰士AGE 第49話最終回【解脫了.. 】 集中討論區

個眼罩成日剝會失效添:50: :50:
迫佢扮馬沙咁款.(三偣速再現:52: )
20集有比較好睇了!
而且Rider Kick再現! (有開maximum driver 效果!)
stonekeung01 發表於 26-2-2012 07:15 PM

渣古飛腿,剎那式舉手,阿寶VS馬莎最後一戰等...........一次過再現:(
第21集唔知係未白狼比菲利特個仔既敵人ko左,見到部age1號爆左
菲利特細時白狼想搶走高達,到中年就死係部高達上面
第21集唔知係未白狼比菲利特個仔既敵人ko左,見到部age1號爆左
菲利特細時白狼想搶走高達,到中年就死係部高 ...
pochuk1234 發表於 27-2-2012 03:46 AM

Perfect ending!:$
Perfect ending!
Panzer 發表於 27-2-2012 10:09 AM

冇睇幾集
點解白狼渣age-1唔係渣新果部白狼機既?
stonekeung01 發表於 3-3-2012 23:30

really!???????:Q
Boss=Digimon!:66:
第一季時
未知敵人身份就話 [救世者] 姿態去打生打死
第一季尾段已經知道敵人都係人類
主角在第二季時當埋軍官去殺敵

既然知道大家都係人類就應該 [坐低飲杯茶, 食個包慢慢傾] 吧 ~
[救生者] 如今變成殺人魔了 !!!
個新敵人同菲利特個仔有d似基魔同阿斯蘭最初期唔忍心同對方對打,直到對方殺了自己的朋友/伙伴又或者我方殺對方的伙伴,就開始唔留手,係咁打。

但好肯定新馬沙殺左白狼,之後佢個仔,爆左同當年佢老豆一樣既能力-極能者

機動戰士AGE 第21話 集中討論區 (Zeydra+AGE-1 VS AGE-2!) P.32

次回,BIG RING絕對防衛線。
今集無死到人喎, 下集就大戰咁快既? 定係打兩野就走人?

樓上AGE2一開始已經講過話溝通無效先至打架!
機動戰士AGE 第21話 集中討論區 (原來X Grounder係退化?) P.32